Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Bogdan Laban

Od nedavno veće šanse za preživljavanje srčanog udara kao i posledica istog u Subotici i okolini.

Danas je predsednik Pokrajinske  vlade, Igor Mirović, Pokrajinski sekretara za zdravstvo, u pratnji  Doc. dr Zoran Gojković i Gradonačelnika Subotice, Bogdana Labana i direktora bolnice dr sci med Slobodan Puškar, specijaliste interne medicine - kardiolog, obišao i informisao se o početku rada Angio sale u Opštoj bolnici Subotica.

U prilogu izjave za medije...

Sre, 17.01.2018 - 13:36

Današnjim finalnim danom okončan je 45. Novogodišnji turnir u malom fudbalu. Pobednički pehar i ček u vrednosti od 400.000 dinara osvojila je ekipa Lampone Meridian u seniorskoj konkurenciji dok je pobednik prvog dečijeg Novogodišnjeg turnira (godište 2009.) ekipa FK Subotica.

Finalni dan ispratila je mnogobrojna subotička publika koje je Halu Sportova ispunila do poslednjeg mesta. Senku na lepu sportsku predstavu priredila je ekipa Kuća Zdravlja koja se bez opravdanja organizatorima nije pojavila na utakmici za treće mesto pa je ekipa Agrarprometa bez utakmice osvojila pehar i medalje namenjene trećeplasiranoj ekipi. Organizatori su napravili hitan sastanaki doneli odluku da se ekipa Kuća Zdravlja kažnjava sa dve godine izostavljanja sa Novogodišnjeg turnira. Kažnjeni su i svi...

detaljnije
Pon, 15.01.2018 - 01:09

Ekipa Subotice 2009 godište u revijalnom meču osvojila prvo mesto na Novogodišnjem turniru u malom fudbalu.

U finalu su igrali Šeki enterijer&Real impeks protiv ekipe Lampone Meridian, a ovaj izveštaj je bio "LIVE" prenos događaja, dok je u drugom prilogu celokupan izveštaj, ovde - https://www.subotica.info/2018/01/15/lampone-meridian-osvojio-45-novogod...

Ned, 14.01.2018 - 18:47

Божићна честитка градоначелника 

Свим суграђанима који славе Божић по јулијанском календару упућујем најсрдачније честитке, уз жељу да празничне дане проведу у миру, благостању и породичној срећи.

Нека нас овај велики хришћански празник подсети на значај међусобног поштовања, уважавања и разумевања.

Мир Божји, Христос се роди!

                                                                            Градоначелник Суботице
                                                                                                   Богдан Лабан

A polgármester karácsonyi üdvözlete 

Kívánom minden szabadkainak, aki a Julián-naptár szerint ünnepli a karácsonyt,  hogy az ünnepeket családja körében, örömben, békében és jólétben töltse.

A...

detaljnije
Sub, 06.01.2018 - 12:04

Na 13. sednici Skupštine grada, održanoj u Velikoj većnici Gradske kuće usvojen je, većinom glasova, budžet za 2018. godinu. Uzimajući u obzir projektovano kretanje makroekonomskih pokazatelja u 2018. godini (BDP i njegovih komponenti, inflacije), budžet za narednu godinu iznosi 6.750.244.000 dinara.

U obrazloženju predloga Odluke o budžetu grada Subotica za 2018. godinu, naglašeno je da je uravnotežena prihodovna i rashodovna strana, u skladu sa fiskalnim pravilima koje definiše Zakon o budžetskom sistemu.

U strukturi projektovanog obima tekući prihodi planirani su u visini od 5.539.138.000 dinara. Primanja od prodaje nefinansijske imovine planirana su u iznosu 480.000.000 dinara, primanja od zaduživanja i prodaje...

detaljnije
Čet, 28.12.2017 - 21:49

Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban i predsednik Skupštine grada Tivadar Bunford priredili su danas, u Velikoj većnici Gradske kuće, tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike državnih organa, privrednih društava, javnih i javno komunalnih preduzeća, ustanova i drugih organizacija.

Obraćajući se prisutnima, gradonačelnik Laban je rekao da je aktuelna gradska vlast u junu prošle godine obećala da će završiti svojevremeno započete kapitalne investicije i da su prvi konkretni rezultati bili vidljivi već u martu ove godine, kada je za saobraćaj otvorena prva deonica „Ipsilon kraka“, od petlje „Subotica-jug“ do kružne raskrsnice sa Bikovačkim putem.

– Investicija je obuhvatala rekonstrukciju petlje ‘Subotica-jug...

detaljnije
Uto, 26.12.2017 - 17:28

U press centru je održan susret gradonačelnika Bogdana Labana i Timee Horvat, zamenice gradonačelnika sa predstavnicima medija . U prilogu video zapisi.

Tradicionalni novogodišnji prijem za novinare, kamermane, snimatelje, glavne i odgovorne urednike i direktore medijskih kuća iz našeg grada, priređen je danas u Medija-centru Gradske kuće. Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban se zahvalio predstavnicima medijskih kuća na saradnji i objektivnom informisanju građana o radu lokalne samouprave i izrazio očekivanje da će saradnja biti nastavljena i u narednoj godini.

On je istakao da je po njegovom ličnom uverenju i po oceni njegovih saradnika 2017. godina bila uspešna. Gradonačelnik je ukratko sumirao rezultate ostvarene u ovoj godini i naglasio da će u narednim godinama...

detaljnije
Uto, 26.12.2017 - 12:12

Божићно-новогодишња честитка градоначелника Суботице Богдана Лабана

Свим суграђанима који славе Божић по грегоријанском календару желим да празничне дане проведу у миру, благостању и породичној срећи.

Нека нас овај велики хришћански празник подсети на значај међусобног поштовања, уважавања и разумевања и да је веома важно да и убудуће будемо средина препознатљива по неговању различитости у нацији, вери и култури.

 

Božićno-novogodišnja čestitka gradonačelnika Subotice Bogdana Labana

 

Svim sugrađanima koji slave Božić po gregorijanskom kalendaru želim da blagdanske dane provedu u miru, blagostanju i obiteljskoj sreći.

 

            Neka nas ovaj veliki kršćanski blagdan podsjeti na značaj...

detaljnije
Pet, 22.12.2017 - 18:05

Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban sastao se danas u Zelenoj dvorani Gradske kuće s prevoditeljem i vođom smjene u Prihvatnom centru za migrante u Subotici, Safetom Resulbegovićem, i predstavnicima migranata koji su se tom prilikom zahvalili na gostoprimstvu i potpori koju im pruža subotička lokalna samouprava.

Susretu je prisustvovao i Ilija Đukanović, član gradskog veća zadužen za socijalna pitanja.

Pon, 18.12.2017 - 14:38

Danas je u prstorijama restorana Panorama na vrhu HPKC Galleria održan donatorski koktel koji je organiziran u cilju poboljšanja uslova rada subotičke Opšte bolnice.

U okviru donatorskog koktela predstavnicima medija su se obratili direktorica fimre „Phiwa“ Valéria Tóth, direktor Opšte bolnice dr Slobodan Puškar i gradonačelnik Subotice Bogdan Laban.

Početkom prosinca, Fondacija „Batschka Stiftung“ je putem gospodarskog društva „Phiwa“ i tvrtke „Bama“ Općoj bolnici Subotica donirala medicinsku opremu (mobilni rendgen) u vrijednosti od 30.000 eura.

Uto, 12.12.2017 - 18:17
Subscribe to Bogdan Laban