Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Dejan Vuković

Svečanom priredbom, kojoj su prisustvovali gradonačelnik Subotice Bogdan Laban sa saradnicima, direktori osnovnih i srednjih škola i predstavnici Školske uprave Sombor, u Osnovnoj školi „Sonja Marinković“ obeležen je završetak radova na adaptaciji školske zgrade. Sredstva za preuređenje kompletnog objekta, u visini od 48 miliona dinara, obezbedila je Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije.

Direktor OŠ „Sonja Marinković“ Pajica Bašić rekao je, tim povodom, da je, po završenoj javnoj nabavci i odabiru izvođača radova, u junu 2017. godine počela rekonstrukcija školskog objekta koja je obuhvatila: kompletnu zamenu prozora; izolaciju školskog objekta; sređivanje fasada; potpunu zamenu oluka; zamenu podova; kompletnu...

detaljnije
Čet, 08.02.2018 - 20:36

Ekipa Subotice 2009 godište u revijalnom meču osvojila prvo mesto na Novogodišnjem turniru u malom fudbalu.

U finalu su igrali Šeki enterijer&Real impeks protiv ekipe Lampone Meridian, a ovaj izveštaj je bio "LIVE" prenos događaja, dok je u drugom prilogu celokupan izveštaj, ovde - https://www.subotica.info/2018/01/15/lampone-meridian-osvojio-45-novogod...

Ned, 14.01.2018 - 18:47

Počele su prijave za 45. Novogodišnji turnir u malom fudbalu koji počinje 10. decembra 2017 i traje sve do 14. januara 2018. godine. Nagradni fond je isti kao i prošle godine i iznosi 400.000 dinara za prvo mesto, 100.000 dinara za drugo i 50.000 dinara za treće mesto. 

Tradicionalni Novogodišnji turnir u malom fudbalu ove godine prvi put organizuje Sportski savez grada Subotice uz tehničku podršku JKP „Stadion”. Zbog ograničenih termina u hali sportova na turniru mogu učestvovati 32 ekipe. Prijave za učešće počinju od danas i trajaće do popune 32 ekipe, odnosno do 6. decembra 2017. godine, kada će se u Trofejnoj sali obaviti žrebanje. 

Nemanja Simović, član Gradskog veća zadužen za oblast sporta i omladine istakao je ovogodišnju promenu u organizaciji...

detaljnije
Uto, 07.11.2017 - 20:29

Subotica će ponovo biti domaćin tradicionalnog memorijalnog turnira Stevan Vilotić Ćele za igrače do 19 godina koji se održava od 31. avgusta do 4. septembra u spomen na čuvenog fudbalskog učitelja koji je ostavio dubok trag.

Turnir čiji je idejni tvorac preminuli sportski novinar Ivica Kajdoči ove godine će imati svoje 24. izdanje uz učešće 6 reprezentacija: Crna Gora, Ukrajina, Škotska, Mađarska, Izrael i Srbija.  

Turnir je najavio Nemanja Simović, član Gradskog veća Subotice zadužen za sport  – Drago mi je da se ovaj turnir održava u našem gradu po dvadeset i četvrti put. U proteklim godinama imao sam veliko zadovoljstvo da sedim tada sa mladim igračima, danas dokazanim fudbalskim zvezdama, pa se nadam da će i momci koji su danas sa nama ići tim...

detaljnije
Sre, 30.08.2017 - 00:19

Odlazak još jedne generacije maturanata OŠ Sonja Marinković, negde...

Ned, 11.06.2017 - 21:32

Sa posebnim zadovoljstvom vam upućujemo poziv da se pridružite milionskom broju učesnika Međunarodnog Dana Izazova 2017. godine.

Počujte Merimu Kulić i Dejana Vuković šta su rekli uživo na FB/suboticaLIVE/

https://www.facebook.com/SuboticaLIVE/videos/10154644960628061/

U protekle 22 godine naša zemlja je bila uspešan učesnik Dana Izazova. Kroz ovaj program se u ranijim godinama uključivalo preko milion građana iz opština/gradova Srbije koji su, do sada, imali značajne nastupe i u međunarodnoj konkurenciji, a u  kojoj Grad Subotica uspešno učestvuje već 22 puta,...

detaljnije
Pon, 29.05.2017 - 10:40

Subotica će ponovo biti domaćin Memorijalnog turnira "Stevan Vilotić - Ćele" koji se ove godine orgnazuje po 23 put. Turnir se održava od 1. do 5. septembra uz učešće 6 reprezentacija, Francuska, SAD, Izrael, Ukrajina, Mađarska i Srbija.  

Turnir čuva sećanje na jednog od naših najistaknutijih i najuspešnijih trenera mlađih fudbalskih kategorija, koji je osnovan na inicijativu sportskog novinara Ivice Kajdočija. Turnir je najavio Nemanja Simović, član Gradskog veća Subotice, zadužen za sport i omladinu: – Drago nam je što ćemo još jednom imati čast da budemo domaćini jednom ovakvom značajnom turniru, najboljim selekcijama devetnaestogodišnjaka iz Amerike, Francuske, Ukrajine, Izraela, Mađarske i, naravno, Srbije. Utakmice će se odigravati na terenima Bačkoj...

detaljnije
Uto, 30.08.2016 - 18:23

U subotu 16. jula u Novom Sadu je održana konstitutivna sednica Skupštine Zajednice Klubova Super rukometne lige Srbije na kojoj su izabrani novi organi Zajednice klubova i izvučeni takmičarski brojevi ekipa za narednu takmičarsku sezonu koja počinje 10. septembra 2016 godine.

Još uvek je neizvesno učešće srpskih klubova u SEHA Gazprom ligi koju su na osnovu plasmana u prošlom prvenstvu izborili Vojvodina i Metaloplastika. SEHA Liga je na svom sajtu objavila da nema mesta za predstavnike iz Srbije i da od ove godine učestvuju dva predstavnika iz Slovenije. Ukoliko ne dođe do promena oko toga ovogodišnju ligu će sačinjavati 12 ekipa koje će u prvom delu takmičenja odigrati dvokružni sistem.

Izabrani su novi organi pa je odlukom članova Skupštine novi predsednik Upravnog...

detaljnije
Pon, 18.07.2016 - 23:44

Subotica će biti domaćin 21. Memorijalnog turnira Stevan Ćele Vilotić, koji je danas najavljen u Medija centru u Gradskoj kući. Turnir se održava od 04.-09. septembra uz učešće 6 reprezentacija: Ukrajine, Mađarske, Izraela, Francuske, Belgije i domaćina Srbije. Turnir je u organizaciji Fudbalskog Saveza Srbije uz suorganizaciju Grada Subotice. Raduje podatak da će u reprezentaciji Srbije biti i jedan fudbaler iz Subotice, reč je o Nikoli Banjcu igraču FK Spartak koji je dobio poziv novog selektora Ivana Tomića da bude član nacionalne selekcije. Nadamo se da će Banjac opravdati poverenje i ustaliti se u omladinskoj selekciji Srbije.   

Vjekoslav Ostrogonac, član gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam najavio je 21. memorijalni turnir - Drago mi je...

detaljnije
Čet, 28.08.2014 - 13:40

U prepunoj sali zgrade Nove opštine održana se predizborna konvencija Demokratske stranke. Uz predstavljanje kandidata liste "Sa demokratskom strankom za demokratsku Srbiju"  konvenciji je prisustvovao i predsednik DS Dragan Đilas kao i Bojan Pajtić. Predstavljeni su i kandidati za Republičke poslanike.

Kandidat za poslanika Oliver Dulić žestoko je kritikovao današnju posetu prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića Privrednoj zoni Mali Bajmok u Subotici, gde je najavio da će u toj zoni raditi 5.000 radnika. Dulić je rekao kako je Vučić “u nedostatku pravih mesta, gde bi pokazao svoj rezultat, došao na rezultat Demokratske stranke”.

- Te fabrike koje si posetio su fabrike koje smo mi doveli u ovaj grad. Te fabrike koje si posetio,...

detaljnije
Pet, 07.03.2014 - 21:32
Subscribe to Dejan Vuković