Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Jelena Ivović

U znaku obležavanja 25 godina od osnivanja Udruženja TERRA’S, u četvrtak,15. oktobra, uz prisustvo mnogobrojnih prijatelja i kolega, na Otvorenom univerzitetu svečano je otvoren 11. Međunarodni festival organskih proizvoda BIOFEST 2015.

Povodom jubileja na početku su uručena priznanja najzaslužnijim pojedincima koji su dali nemerljiv doprinos u uspešnom radu ovog udruženja: članovima Upravnog odbora: prof. dr Tomislavu Sudareviću, profesoru na Ekonomskom fakultetu, Nenadu Novakoviću, direktoru OCS-a i Snježani Mitrović, zatima stručnom saradniku i predevaču, Barnislavi Pantelić, iz Poljoprivredne stručne službe Subotica, Peteru Kolatu iz Mađarske i Angelini Bertović, direktorici predizeća za reciklažu, Eco Fenix B Team.   

Čestitajući nagrađenima u ime pokrovitelja 11....

detaljnije
Pet, 16.10.2015 - 09:22

Glavni rezultati projekta Organica.net su uvođenje organskog obroka u PU "Naša radost" u Subotici što je obezbedilo jačanje kapaciteta eko-poljoprivrednika, te pronalaženje tržišta u Hrvatskoj preko firme "Eko-vrelo" iz Belog Manastira, saopštila je u uvodu, Snježana Mitrović, iz Udruženja TERRA’S. Podsetila je da su "ušli" u završni osamnaesti mesec realizacije projekta sa Udrugom Slap iz Osijeka, podržanog od strane Evropske unije i Grada Subotice, preko IPA programa prekogranične saradnje Hrvatske i Srbije.

Kako je, Jelena Ivović, iz Udruženja TERRA’S, izvestila, opšti cilj projekta je bio stvaranje novih mogućnosti zapošljavanja u sektoru proizvodnje organske hrane, te započinjanje programa podrške i prekogranične saradnje, koja bi stvorila konkurentne eko preduzetnike kako...

detaljnije
Uto, 03.07.2012 - 12:41
Subscribe to Jelena Ivović