Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Martina Pletikosić

U znaku obležavanja 25 godina od osnivanja Udruženja TERRA’S, u četvrtak,15. oktobra, uz prisustvo mnogobrojnih prijatelja i kolega, na Otvorenom univerzitetu svečano je otvoren 11. Međunarodni festival organskih proizvoda BIOFEST 2015.

Povodom jubileja na početku su uručena priznanja najzaslužnijim pojedincima koji su dali nemerljiv doprinos u uspešnom radu ovog udruženja: članovima Upravnog odbora: prof. dr Tomislavu Sudareviću, profesoru na Ekonomskom fakultetu, Nenadu Novakoviću, direktoru OCS-a i Snježani Mitrović, zatima stručnom saradniku i predevaču, Barnislavi Pantelić, iz Poljoprivredne stručne službe Subotica, Peteru Kolatu iz Mađarske i Angelini Bertović, direktorici predizeća za reciklažu, Eco Fenix B Team.   

Čestitajući nagrađenima u ime pokrovitelja 11....

detaljnije
Pet, 16.10.2015 - 09:22

Turistička organizacija Srbije je započela kampanju „Moja Srbija“ sa ciljem da animira domaće turiste i podstakne na putovanja u zemlji. Kampanja se sprovodi u 10 najvećih gradova u Srbiji, na glavnim gradskim trgovima u periodu od 12. juna do 11. jula.

Subotica je bila danas domaćin istoimenog karavana u centru grada će dočekati kolege iz: Užica, Novog Pazara, Niša, Leskovca, Čačka, Kraljeva, Kragujevca, Novog Sada, Beograda, zatim predstavnike Turističke organizacije Srbije i udruženje „Srbija za mlade“.

Kao domaćin, Subotica je atraktivnim programom, koji su besplatni za posetice, predstavila svoju turističku ponudu.

Izjava za medije gradonačelnika u prilogu

 

Pet, 26.06.2015 - 17:04

Jedan od pretprograma Palićkog filmskog festivala evropskog filma od večeras je dostupan svima sa svojiim projekcijama filmova na Trgu slobode.

Sub, 12.07.2014 - 23:06

Na današenjoj press konferenciji ekipa Palićkog filmskog festivala je ponovila deo stvari sa pressa u Beogradu (dole u nastavku je tekst Aleksandra Pavlice o tome), dok je Blažo Perović dopunio sa stvarima - primedbama koje su vezane za naš grad a u direktoj su vezi sa festivalom. Kasnije zvučni zapis pressa.

Mira Banjac i Klod Leluš dobitnici nagrade Aleksandar Lifka – objavljeno na današnjoj konferenciji za novinare FEF Palić

Program 21. Festivala evropskog filma Palić (19-25. jul) i imena dobitnika prestižne nagrade „Aleksandar Lifka“ predstavljeni su na konferenciji za medije koja je danas održana u novoj zgradi Jugoslovenske kinoteke. 21. FEF Palić otvoriće „Beli Bog“...

detaljnije
Pet, 04.07.2014 - 17:26

Od subote 27. februara Subotica će imati još jedan stalni bioskop u amfiteatru Otvorenog univerziteta. Bioskop pod nazivom "Eurocinema" će na programu najvećim delom imati filmove evropske produkcije nagrađivane na prestižnim festivalima i negovati tradiciju autorskog filma u cilju unapređenja i negovanja savremene kulture u gradu Subotici. Pored stalnog bioskopskog repertoara bioskop "Eurocinema" će nastaviti sa predstavljanjem najznačajnijih ostvarenja iz istorije kinematografije kroz program "Klasici evropskog filma", kao i sa prezentacijom programa najznačajnijih filmskih festivala iz zemlje i regiona.

Na svečanom otvaranju bioskopa biće prikazan novi film slavnog reditelja Romana Polanskog "Pisac iz senke" koji je prošle nedelje osvojio "Srebrnog medveda" za najbolju režiju...

detaljnije
Čet, 25.02.2010 - 13:34

JCI Kreativna radionica "What do You Think"

Povodom završnice Dunavske konferencije u organizaciji Komore mladih JCI Subotica od 19 do 21 septembra. U nedelju 21 septembra na Žabljem salašu, Palić održana je kreativna radionica "What do You Think". Učesnici su uz pomoć različitih isečaka iz novina kreirali sopstvene kompozicije, za osnovu je uzet simbol ovogodišnje konferencije, orah koji je simbolično predstavljen kao ljudski mozak. Svaki učesnik je pored lepljenja kolaža imao mogućnost da ispiše neku svoju misao u oblačić koji je bio iscrtan na letku. Osnovno pitanje je glasilo: What do You Think (Na šta misliš).

Autor vežbe:
Ratka Lugumerski

pomoćnici:
Martina Pletikosić
Mirjana Stevanović
Tijana Rajičević

...

detaljnije
Ned, 21.09.2008 - 12:00
Subscribe to Martina Pletikosić