Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Nataša Kovačević

Na današnjoj konferenciji zanovinare u Medija centru predstavljena je košarkašica Nataša Kovačević kao službeni promoter prvog  Subotičkog polumaratona.

Predstavnicima medija su se obratili zamjenica gradonačelnika Timea Horvát, narodni zastupnik, trkač rekreativac i član SU „Horizont“ Bálint Pásztor, Nataša Kovačević i Kristifor Bogdanić, predsjednik SU „Horizont“.

U prilogu UŽIVO, Kristifor Bogdanić je pojasnio detalje oko nastanka ideje polumaratona a takođe je objasnio i detaljnu putanju učesnika koji će tokom trke praktično boići većinu znamenitosti grada i na taj način ga bolje upoznati.

Znači drugog septembra, što je subota, razmislite da idete na neku drugu zelenu pijacu, a ne na glavnu kod sinagoge, i to najbolje biciklom....

detaljnije
Uto, 18.07.2017 - 19:41

Danas je u Hali Sportova održana akcija, "Svi na koš" koja za cilj ima popularizaciju ženske košarke. Akciju su podržali KK Fantastik, OKK Spartak a priključila se i škola košarke iz Pečuja sa svoje četiri ekipe, koju je predvodio sportski direktor Foldi Šandor, nekadašnji trener u muškom i ženskom košarkaškom klubu Spartak. 

Grad Subotica podržava ovakve projekte koji imaju za cilj uključenje mladih u sport i saradnju više sportskih klubova i studentske organizacije, istakao je Vjekoslav Ostrogonac, član Gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam. 

Manifestaciji se odazvao košarkaški savez Srbije, kojeg je predstavljala Ana Joković, podpredsednik Košarkašakog Saveza Srbije. Ana Joković je istakla zahvalnost košarkaškom klubu Spartak koji želi da se vrati na mesto...

detaljnije
Ned, 23.11.2014 - 19:59
Subscribe to Nataša Kovačević