Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Nebojša Daraboš

U prilogu detalji sa današnjeg obeležavanja Krsne slava Srpske napredne stranke Sveta Petka sa prenosa uživo u prostorijama GO SNS-a.

Pet, 27.10.2017 - 23:56

Danas, po divnom vremenu za trčanje, zahvaljujući stanovitom, na Paliću je održan prvi vinski maraton u Srbiji, koji je otvorio ministar Rasim Ljajić koji je očigledno u ljubavi sa Palićem, obećao da će trčati sledeći maraton, što realno nije normalno. Ali šta ćemo, to je vinski maraton...

Više o ovome pogledati u najavi ovde https://www.subotica.info/2017/09/21/za-vikend-prvi-vinski-maraton-srbije

Sub, 23.09.2017 - 18:15

Predsednik pokrajinske vlade AP Vojvodine Igor Mirović, posetio je danas suboticu i pri tome obišao Privrednu zonu Mali Bajmok gde je simbolično položen kamen temeljac za novu fabriku a potom obišao radove na delu Velike terase na Paliću.

Video prilozi o dolasku u prilogu..

Čet, 07.09.2017 - 16:03

Obećanja da će biti urađen deo Y-kraka koji će povezati beogradski i somborski put, danas je ispunjeno dolaskom na otvaranje ove deonice puta: potpredsednice Vlade i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorane Mihajlović, predsednika Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastora, gradonačelnika Subotice Bogdana Laban, v.d. direktora preduzeća „Koridori Srbije“ Zorana Babića, v.d. direktora JP ,,Putevi Srbije" Zorana Drobnjaka i predstavnika izvođača radova.

Kratica na Y-kraku sada smanjuje opterećenje u saobraćaju u centru grada jer se vozila i kamioni čiji je cilj privredna zona u Malom bajmoku a koji dolaze sa zapada i juga više ne moraju provlačiti kroz grad i opterećeni deo somborskog puta kod Buvljaka!

U prilogu link kada se uživo prenosilo otvaranje......

detaljnije
Uto, 22.08.2017 - 16:07

I pored neprimerenih vrućina ovog leta, Letanja pozornica je bila dupke puna da vidi trojku iz serijala Državni posao. Doduše okruženje "šume" je doprinelo da temperatura bude nešto niža nego u gradu, ali čini se da publika nije ništa videla i čula osim dešavanja na kamenitoj sceni. Još jedan pogodak ekipe Park Palića da ponudi nešto posetiocima Palića i da se oraspolože...

Pet, 04.08.2017 - 23:22

Ministar Rasim Ljajić, u pratnji Nenada Ivaniševića i direktora Park Palića, Nebojše Daraboša, obišao je rekonstruisane objekte na Paliću i izrazio zadovoljstvo obavljenim radovima i pokazao želju da se stvari vezane za povećanje turističke ponude na jezeru još više poboljšaju.

U prilogu Izjave za medije...

https://www.youtube.com/watch?v=cI6ENPOl54s

U nastavku više o ovome.

***

Potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, Rasim Ljajić, i direktor preduzeća „Park Palić“ d.o.o. Nebojša Daraboš obišli su danas, na Paliću, Letnju pozornicu i Termalni bazen na kojima je, zahvaljujući sredstvima Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, nedavno izvedena delimična...

detaljnije
Sre, 12.07.2017 - 20:35

– Deo opozicije 'proziva' nas da aktuelna gradska vlast ništa nije radila tokom proteklih godinu dana. Možda se nismo previše bavili marketingom i nismo puno pričali, ali potpuno je izvesno da naš krajnji rezultat neće biti – nula. Samo na Paliću ukupna vrednost planiranih investicija za prethodnih godinu dana veća je od milion evra, zahvaljujući, pre svega, republičkoj Vladi na čijem čelu je bio premijer Aleksandar Vučić, i pokrajinskoj Vladi, bez čije pomoći ne bismo mogli da realizujemo značajnije projekte u našem gradu – izjavio je gradonačelnik Subotice Bogdan Laban, obraćajući se medijima nakon što je sa direktorom preduzeća „Park Palić” d.o.o. Nebojšom Darabošem obišao Termalni bazen i Letnju pozornicu na Paliću, na kojima je nedavno izvedena...

detaljnije
Pet, 07.07.2017 - 20:38

U Velikom parku na Paliću, izvode se radovi na adaptaciji dela Letnje pozornice, koji obuhvataju popločanje platoa na ulazu na Letnju pozornicu i stepenica, kao i rekonstrukciju gledališta, odnosno klupa. U okviru projekta delimično će se obnoviti i prostorije za garderobu i pomoćne prostorije iza same pozornice.

Direktor preduzeća „Park Palić” d.o.o., Nebojša Daraboš, kaže da su finansijska sredstva za adaptaciju dela Letnje pozornice obezbeđena putem konkursa raspisanog od strane Ministarstva trgovine, telekomunikacija i turizma, na koji je „Park Palić” konkurisalo sa projektom vezanim za adaptaciju i rekonstrukciji Letnje pozornice.

–Za realizaciju našeg projekta dobili smo finansijska sredstva u visini od deset...

detaljnije
Pon, 12.06.2017 - 16:47

Prvomajski uranak na Paliću organizuje se po 34. put, a tradicionalna manifestacija povodom Međunarodnog praznika rada, Prvog maja, ove godine traje četiri dana, od 29. aprila do 2. maja. Organizatori Prvomajskog uranka očekuju da će Palić, jednu od najpoznatijih turističkih destinacija u Republici Srbiji, tokom prvomajskih praznika posetiti oko 30.000 gostiju iz naše zemlje i okruženja.

Direktor preduzeća „Park Palić“ d.o.o. Nebojša Daraboš izjavio je, tim povodom, da je Prvomajski uranak na Paliću dan kada Palić prelazi iz zimske u letnju sezonu i kada postaje veliki luna park, bazar rukotvorina i restoran pod otvorenim nebom.

– Ove godine imamo više od sto izlagača i prodavaca, organizovane su kulturne i sportske manifestacije i gosti su veoma zadovoljni. Svi smeštajni...

detaljnije
Pon, 01.05.2017 - 17:41
Subscribe to Nebojša Daraboš