Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Vlatko Jovićević

U okviru Summer3p festival danas je održan Family day sa sledećim programom:

Dan za sreću i zabavu u prirodi, za sve članove porodice, od 3 do 103 godine :) od 16.00h do 22.00h

  • STAZA SPRETNOSTI - za decu od 3 do 12 godina, izazov na bicikli (Ground Level Fest)
  • SPEEDMINTON - sportska radionica (...
detaljnije
Ned, 23.07.2017 - 23:34

Uz pomoć fondacije Ane i Vlade Divac, uz pokroviteljstvo US AID Srbija, Udruženje za podršku osobama sa psihofizičkim smetnjama „ZaJedno“ organizovalo je inkluzivnu radionicu za decu „Igrajmo se zajedno“.

U projekat su uključena deca iz Prihvatnog centra Subotice, deca iz lokalne zajednice i članovi udruženja Zajedno. Rečima Nine Stojanović iz Udruženja „ZaJedno“, - „Projekat ,,Igrajmo se ZaJedno“ predstavlja jedan spoj svih nas, koji smo po mnogo čemu različiti, a opet, sa druge strane, veoma slični. Ideja o seriji inkluzivnih radionica je potekla od toga da naučimo decu da mogu zajedno da se igraju, druže i da provode kvalitetno slobodno vreme zajedno, bez obzira na boju kože, jezik koji govore, nacionalnost, versku pripadnost, invaliditet ili bilo šta po...

detaljnije
Sre, 19.07.2017 - 09:52

Članovi Gradskog veća zaduženi za obrazovanje i socijalna pitanja i zdravstvo, Nataša Aleksić i Ilija Đukanović, predstavnici Fondacije „Ana i Vlade Divac” i Humanitarnog centra za integraciju i toleranciju (HCIT), uz podršku kompanije „Inditeks“, obradovali su danas učenike Školskog centra sa Domom učenika „Dositej Obradović“,  kao i štićenike Osnovne i srednje škole „Žarko Zrenjanin“, paketićima garderobe i obuće.

Koordinatorka Vaspitne službe u Domu učenika, Željka Musović, istakla je da školu pohađa ukupno 147 učenika, a da je u Domu za učenike smešteno sedamdesetoro dece. Ona se zahvalila na donaciji predstavnicima Grada Subotice, kao i Fondaciji „Ana i Vlade Divac“, i navela da deci najviše nedostaju veš, čarape i peškiri.

... detaljnije
Čet, 08.06.2017 - 19:17

U Gradskoj kući danas je održana panel diskusiju ,,Uticaj migrantske krize na lokalnu bezbednost građana i građanki Subotice“ koju je organizovao Centar za istraživanje javnih politika iz Beograda u saradnji sa Kancelarijom za mlade grada Subotica. 
 

U prilogu je saopštenje dotičnog centra, i zvučni zapis komentara dva poslanika, Milimira Vujadninovića i Tomislava Žigmanova.

***

...

detaljnije
Pon, 20.03.2017 - 23:38

Priča o Paliću toliko je kompleksna, da ne može da se opiše jednim bombastičnim naslovom i jednom fotografijom. Teško je ispričati priču u kojoj se prepliće toliko mnoštvo javnih, privatnih i prikrivenih aktera. Teško je raspoznati ko je ko u maloj bari prepunoj krokodila. Teško, ali (uz sve nužne greške) - moguće, i pre svega potrebno. Kada prihvatimo da nam se poraz dogodio, kada počnemo da priznajemo greške, i kada javno progovorimo o problemima, tek tada može početi naš put ka rešenju.

I

Krhka pastorala

Subotica sa svojih stotinjak hiljada stanovnika i Palić kao jezero (ali i naselje 10-tak hiljada duša) sudbinski su vezani. Subotica je doprinela da Palić danas postoji (i kao jezero i kao naselje), ali je ona istovremeno i...

detaljnije
Pet, 29.01.2016 - 08:20

У prostorijama GrO DS Subotica одржан је вечерас скуп демократа и симпатизера истих на којем су, председник Покрајинског одбора Мирослав Васин и потпредседник Демократске странке Горан Јешић, одржали презентацију Изборног програма Демократске странке.

Пре скупа Мирослав Васин је дао изјаву за медије. У прилогу је детаљ где одговара на питање о могућим коалиционим партерима. А у prilogu je допис добијен од ОО ДС-а који даје ширину изборног програма.

На самом почетку презентације Славко Параћ је представио новог члана демократске стране, познатог музичара, Габора Ленђела.

... detaljnije
Pet, 15.01.2016 - 19:38

Manifestacija Otvaranje letnje sezone na Paliću održana je na Velikoj terasi.

Povodom od 170 godina turizma na Paliću planiran je celodnevni program na Velikoj terasi kao i Festival ekstremnih sportova, Ground level fest, na Muškom štrand.

Od strane d.o.o. Park Palić dodeljena su tri priznanja koje su dobili: Vinarija Tonković, ZOO vrt Palić i festival Summer3p.

U prvom prilogu je razgovor sa predsednikom udruženja građana AŠC, Nenadom Radovićem koje vodi Summer3p festival - koji je zamoljen da kaže šta je organizacioni tim festivala uradio - pripremio da prilagodi ozvučenje (smanji buku) tokom ovogodišnjeg festivala, odnosno da ne rastera goste Palića koje ne interesuje ova vrsta "turističke" ponude.

U drugom prilogu...

detaljnije
Sub, 27.06.2015 - 21:30

Na Otvorenom univerzitetu, održana je tribina povodom 25 godina postojanja Demokratske stranke gde je dr Bojan Pajtić, lider stranke, održao govor o aktulenoj situaciji, aktivnostim stranke, vladi u senci i pokušao dati odgovare na nekoliko "neugodnih" pitanja prisutnih, kao i novinara na press konferenciji o Azohemu. Predstavnica UG "Spas", postavila je pitanje o njegovoj, Pajtićevoj, bezbednosti kada se ima vidu da mu je savetnik bivši direktor BIA Saša Vukadinović.

U prilogu zvučni zapisi sa tribine...

A ovde pročitajte...

detaljnije
Uto, 10.03.2015 - 23:44

Spontano započet razgovor sa delom uprave Elitte tokom festivalskih dana, 22.juna, skrenuo je temu na problem glasne muzike na Paliću, u ovom slučaju na poslednje veče - jutro Summer3p-a koji se završio u ponedeljak u 04.00 ujutro sa posledicam da su gosti u hotelima tokom noći bili "izludeli" i ostavili svoj potpis u knjizi utisaka...

U prilogu je video komentar koji su povodom toga dali Dragutin Miljković i Josip Šušnjar tokom razgovora na terasi restorana "Male gostione". Potom, da bi se čuo glas "optužene" strane, pozvao sam Vlatka Jovićevića, frontmena ove manifestacije, da i on da svoje mišljenje razloge - "odbranu" - kako je jedan prisutni primetio. Vlatko je pristao i stigao nešto kasnije, pošto nije želeo video zapis...

detaljnije
Čet, 24.07.2014 - 01:02
Subscribe to Vlatko Jovićević