Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Startit centar

AIESEC, najveća organizacija vođena od strane mladih, organizuje, posle dužeg vremena, projekat „Marketing Mix“ gde mladi mogu da čuju razne teme vezane za digitalni marketing i kako da pokrenu svoje ideje i uspeju u onome što žele.

Događaj će se održati 29. novembra u Startit Centru u Subotici (Korzo 1) sa početkom u 17h.

Ovim putem svim mladim ljudima se pruža prilika da čuju priče marketing stručnjaka o tome kako su pokrenuli svoje ideje i uticali na okolinu, a sve to kroz razne teme sa posebnim osvrtom na marketing.

Govornici u Subotici na “Marketing Mix” projektu biće Branimir...

detaljnije
Sre, 22.11.2017 - 13:28

Svi oni koji traže posao, ali i šansu da steknu prvo radno iskustvo mogu od 11. do 18. oktobra da posete sedmi regionalni online Sajam zapošljavanja i obrazovanja "Virtualni dani karijera i znanja 2017."

Osmi regionalni sajam zapošljavanja i obrazovanja „Virtuelni dani karijera i znanja 2017.“, ove godine biće održan od 11. do 18. oktobra, na adresi http://dankarijera.com/RS/ . Kao i prethodnih godina, sajam se realizuje u saradnji sajta Poslovi.infostud.com i obrazovnih sajtova koji su deo „Infostud grupacije“, sajta Moj-posao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Ove godine, uz standardno veliki broj oglašenih mesta na sajmu, novina je da će sve kompanije i oglasi biti grupisani u pet tematskih kapsula, HoReCa, ICT,...

detaljnije
Sub, 07.10.2017 - 10:25
Subscribe to Startit centar