Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Startit centar

Događaj Marketing Mix održaće se 03. maja u Startit Centru u Subotici (Korzo 1) sa početkom u 16h gde će svi posetioci imati priliku da čuju marketing stručnjake o tome kako su obistinili svoje ideje, time uticali na okolinu, a sve to kroz marketing.

Više o događaju na saopštenju: https://www.subotica.info/2018/05/02/marketing-mix-projekat-u-subotici-o...

Sre, 02.05.2018 - 19:21

AIESEC, najveća organizacija vođena od strane mladih, organizuje, posle dužeg vremena, projekat „Marketing Mix“ gde mladi mogu da čuju razne teme vezane za digitalni marketing i kako da pokrenu svoje ideje i uspeju u onome što žele.

Događaj će se održati 29. novembra u Startit Centru u Subotici (Korzo 1) sa početkom u 17h.

Ovim putem svim mladim ljudima se pruža prilika da čuju priče marketing stručnjaka o tome kako su pokrenuli svoje ideje i uticali na okolinu, a sve to kroz razne teme sa posebnim osvrtom na marketing.

Govornici u Subotici na “Marketing Mix” projektu biće Branimir...

detaljnije
Sre, 22.11.2017 - 13:28

Svi oni koji traže posao, ali i šansu da steknu prvo radno iskustvo mogu od 11. do 18. oktobra da posete sedmi regionalni online Sajam zapošljavanja i obrazovanja "Virtualni dani karijera i znanja 2017."

Osmi regionalni sajam zapošljavanja i obrazovanja „Virtuelni dani karijera i znanja 2017.“, ove godine biće održan od 11. do 18. oktobra, na adresi http://dankarijera.com/RS/ . Kao i prethodnih godina, sajam se realizuje u saradnji sajta Poslovi.infostud.com i obrazovnih sajtova koji su deo „Infostud grupacije“, sajta Moj-posao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Ove godine, uz standardno veliki broj oglašenih mesta na sajmu, novina je da će sve kompanije i oglasi biti grupisani u pet tematskih kapsula, HoReCa, ICT,...

detaljnije
Sub, 07.10.2017 - 10:25
Subscribe to Startit centar