Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

međunarodni turnir

Subotica će krajem avgusta biti domaćin velikog međunarodnog fudbalskog turnira "Trofej Subotice" za decu od 7 do 12 godina koji se održava u organizaciji FK Spartak Ždrepčeva krv i agencije Inter Sport. Turnir će se održati na Gradskom stadionu od 25. do 27. avgusta na kojem orgnaizatori očekuju dolazak preko 100 ekipa.  

Ispred FK Spartak turnir je najavio potpredsednik kluba, Goran Drača - Uz pomoć naših prijatelja iz Novog Sada organizovaćemo međunarodni turnir za mlađe kategorije. Planiramo da dovedemo od 100 do 120 ekipa što bi sa njihovim pratiocima i trenerima bili nekoliko hiljada ljudi u Subotici. Fudbalski klub Spartak je od svog plasmana u Superligu aktivno radi sa mlađim kategorijama i pokušava od te dece koja se bave fudbalom da napravimo zrele...

detaljnije
Čet, 29.06.2017 - 17:21

Na Velikoj terasi na Paliću, u toku je Međunarodni otvoreni memorijalni turnir dr Boriša Karadžić koji traje od 29.10 - 04.11.2016.

Dr Boriša Karadžić, očni lekar, bio je član šahovskog kluba Spartak, visoki funkcioner šahovskog savezaSrbije i Crne Gore, nosio je titulu majstora FIDE,  a živeo je na Paliću.

Na turniru igra sto igrača iz skoro dvadesetak zemalja, iz Evrope i Azije, je samofinansirajući, odnosno sredstva su obezbeđena koatizacijom dela učesnika i donacijama.

Draž ovog turnira je da se ovde prijavljeni učesnici, bez obzira na svoj rejting, mogu odmeriti svoju snagu sa igračima visoke kategorije rejtinga preko 2600. Po broju najviše i grača je iz Srbije a na drugom mestu su šahisti iz Indije!

Turnir se prati i na video bimova tako da će...

detaljnije
Ned, 30.10.2016 - 09:25

Proteklog vikenda u Hali sportova održan je 11. Međunarodni turnir u košarci za veterane i veteranke, u organizaciji veteranki ŽKK "Spartak" i veterana MKK "Spartak". Učestvovalo je 9 ekipa kod veteranki i po prvi put učešće su uzeli i veterani sa 6 ekipa. Pored ekipa iz Srbije učestvovale su još i ekipe iz Bosne, Mađarske, Hrvatske i Slovenije.

U petak i subotu su igrane utakmice po grupama a u nedelju pre podne su odigrana oba finala. U muškoj konkurenciji u finalu su se sastali subotičani tako da se pobednik odlučivao između ekipa "Golubovi" i "Pitoni". Uverljiviji su bili Golubovi koji su slavili sa 50:23

Golubovi: Reljić, Ivić, Šoštarec, Kosanović, Milivojević, Popović, Pršić, Prokić, Đurić, Šobić i Klisura

Pitoni: Janković, Kukaras, Platiša, Parežanin,...

detaljnije
Ned, 15.06.2008 - 13:00
Subscribe to međunarodni turnir