Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

oldtajmer

Na Trgu oko gradske kuće bila je postavljena odlična smotra i izložba starih automobila i motora u organizaciji Udruženja ljubitelja starih motornih vozila "Old Timer" koji ovu smotru organizuje po 19. put. 

Na smotri OLd tajmera bilo je 130 eksponata iz nekoliko zemalja regiona. Subotičane je privukla izložba starih vozila što se videlo po brojnosti naših sugrađana koji su iskoristili priliku de se upoznaju sa eksponatima, da se možda prisete nekih modela i naravno nezaobilazno fotografisanje pored starih vozila. Posebnu pažnju privukao je odlično restauriran i očuvan Ford iz 1917 godine koji je i dobitnik jednog od nagrada koje su podeljene u Velikoj većnici Gradske kuće. 

Karavan starih vozila sa svojim vozačima i vlasnicima u nedelju 2. jula će posetiti eregelu...

detaljnije
Ned, 02.07.2017 - 11:09

Danas je na Trgu oko Gradske kuće održana 16 po redu izložba old tajmer vozila. Ove godine izložba je bila sa najviše eksponata, tako da su ljubitelji starih vozila mogli da uživaju u lepim primercima 67 automobila, 30 motora i 9 motora sa prikolicom. 

Za sve one koji nisu imali prilike da pogledaju izložbu sutra u nedelju 6. jula ona će biti postavljen na Paliću od 11 časova. 

Ned, 06.07.2014 - 01:12

Subotičani su na Gradskom trgu u subotu 29.06. mogli da uživaju u veoma bogatoj međunarodnoj izložbi starih vozila i motora u okviru 15 susreta Old Tajmera. Organizator susreta je Udruženje ljubitelja starih motornih vozila Old Tajmer uz podršku Grada Subotice.

Na Trgu je bilo izloženo oko 100 starih vozila za koje su posetioci mogli da glasaju za najlepše po svom izboru. Već po tradiciji vozila vlasnika članova udruženja Old Tajmer iz Subotice nisu bila u konkurenciji za glasanje. Nagrade za najuspešnije dodeljene su u Velikoj većnici Gradske kuće. Pored najlepšeg automobila i motora po oceni publike, nagrade su dobili i vlasnici najstarijeg automobila i motora.

Nagrađeni:

  •  Nagrada za najstariji automobil pripala je Šuto Janošu iz Mađarske za Ford iz 1917...
detaljnije
Sub, 29.06.2013 - 14:15
Subscribe to oldtajmer