Spartak - Proleter 2:2 (0:2)

Sub, 18.08.2007 - 17:00 -- urednik

Fudbaleri Spartaka i stručni štab najpoznatijeg subotičkog tima mogu da budu zadovoljni konačnim ishodom premijernog meča. Nerešen ishod, 2:2 (0:2) je, pogotovo posle lošeg prvog poluvremena, dobar rezultat „golubova“ u meču sa novosadskim Proleterom.

Umesto Kojičića koji se nije pokazao na pravi način ušao je Radojica Ristić i bio jedan od elemenata koji su značajno osvežili igru. Sada su već stvari na terenu bile drugačije, a napad je sada delovao malo angažovanije. Prvi gol za Spartak u Srpskoj ligi postigao je Andraš Strapak. U 73. minutu odlično je izveo slobodan udarac, a ni živi zid u „šuma“ igrača u kaznenom prostoru nisu bili dovoljni golmanu gostiju da sačuva mrežu. Samo pet minuta kasnije verni „marinci“ su ponovo imali razloga za slavlje. Dobru loptu upućenu sa levog krila prihvatio je Vukadin Milunović, odlično se snašao i poentirao za 2:2 i prvi bod Spartaka.

Spartak: Marjanović, Vujović (papović), Kojičić (Ristić), Stoisavljević, Jovetić, Strapak, Crkvenjakov (Davidović), Mijić, Milunović, Opačić, Milčić.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search