Novogodišnji turnir u malom fudbalu - Polufinalne utakmice

Sub, 12.01.2008 - 20:00 -- dejan.vukovic

Danas su u Hali sportova održane polufinalne utakmice Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu. U prvom meču su se sastali Dabrovi Prozivke i Zlatibor Voda a u drugom polufinalu Old Gold Motel Denis i Tas Šped.

Dabrovi Prozivka - Zlatibor Voda (3:3) 6:6 penalima 10:11

U prvom poluvremenu Dabrovi Prozivke su vrlo brzo poveli sa 2:0 da bi tek nakon toga Zlatibor Voda zaigrala bolje i uspela da preokrene rezultat u svoju korist sa 3:2. Međutim u finišu meča Dabrovi su iskoristili penal koji je dosuđen posle šestog prekršaja Zlatibora i golom Romića izjednačuju na 3:3. Sa ovim rezultatom se i otišlo na odmor. U nastavku meča ekipa Zlatibor Vode sa dva pogodtka Ušumovića uspela je da povede sa 5:3, to kao da je dalo krila protivnicima koji izjednačuju na 5:5 deset minuta do kraja utakmice. Do poslednjeg sudijskog zvižduka obe ekipe su postigle još po jedan pogodak, regularni deo zavrčen je sa 6:6. Pobednika prvog polufinala je odlučilo bolje izvođenje penala. Do pete serije svi su bili precizni, kada je šut Kakaš Bojana golman Zlatibora Cvetković uspeo da odbrani i odvede svoju ekipu u finale.

Old Gold Motel Denis - Tas Šped (1:4) 3:7

Na samom početku meča Tas Šped dolazi do vođstva od 1:0, nakon čega je usledila bolja igra prošlogodišnjeg pobednika ekipe Old Gold koja je ređala šanse pred protivničkim golom. Iz jedne takve akcije dosuđen je slobodan udarac ukorist Old Golda što je Papović pretvorio u izjednačenje. Međutim nije se dugo čekalo na novo vođstvo Tas Špeda koji su iz jedne kontre preko Pivarčika ponovo poveli sa 2:1. Do kraja poluvremena Miša Guljaš postiže još dva gola za svoju ekipu (drugi je bio u poslednjim sekundama poluvremena iz penala nakon šestog prekršaja Old Golda) koji na odmor odlaze sa velikh 4:1. U nastavku nesmotrenom reakcijom Milčić dobija drugi žuti karton tako da je ekipa Old Golda dva minuta igrala sa igračem manje no protivnici nisu uspeli to da iskoriste i povećaju svoje vođstvo. Drugo poluvreme je proteklo u stalnim napadima Old Golda  dok se TasŠped branio i iz kontranapada pokušavao da ugrozi gol golmana Štajnera. Mijić je u petoj minuti drugog poluvremena uspeo da smanji na 4:2, nada u preokret brzo je iščezla posle novog gola Takača i vođstva od 5:2 u korist Tas Špeda. tada su igrači Old Golda pokušaliu da igraju bez golmana sa još jednim igračem u polju igrajući na sve ili ništa međutim takvom igrom samo su dozvolili protivniku da ubedljivije trjumfuje, na kraju pobeda od 7:3 u korist Tas Špeda.

Autor teksta: 
Fotograf: 

Više o ovoj temi...

Danas je u Hali sportova završen ovogodišnji  41. Novogodošnji fudbalski turnir u malom fudbalu pobedom ekipe Tas Šped.

Pre finalne utakmice odigrano je i nekoliko revijalnih mečeva, prvo su igrali finalnu utakmicu mališani '99 godište Fk Zlatibor Vode i Fk Spartak, gde su mladi plavo-beli golubovi pobedili vršnjake iz Zlatibor vode sa 2:0. Nakon njih odigralu su revijalnu utakmicu ženski fudbalski klubovi Ravangrada iz Sombora i ŽFK Spartak. Gošće su bile bolje i slavile sa 3:2.  Nakon toga trebalo je da se igra utrakmica za treće mesto međutim ekipa Old Golda se nije pojavila pa je tako ekipa  Dabrovi Prozivke osvojila treće mesto bez borbe. U sledećoj revijalnoj utakmici subotička publika mogla je da vidi veterane subotičkog fudbala gde...

detaljnije
Post date: Ned, 13.01.2008 - 20:00

Danas su u Hali sportova održane utakmice osminefinala. Pobednici današnjih mečeva sutra u nedelju 06.01 igraju četvrtfinalne utakmice.

rezultati današnjih utakmica:

  • Dabrovi Prozivke - Conto Bene 8:2
  • Sneck Bus Bar - Autoklinika Palić 7:5
  • Auto Prevoznik Maravić - FK Đutrđin Taxi Boban 4:3
  • S.K. Soccer - Voj-Put 4:2
  • Nelt - Old Gold 3:7
  • Tas...
detaljnije
Post date: Sub, 05.01.2008 - 18:00

U drugom kolu 41 Novogodičnjeg turnira u malom fudbalu "Zlatibor Voda" postignuti su sledeći rezultati:

  • Conto Bene - Motel Denis 4:9
  • Maravić prevoz - Aurometal 2:5
  • Voj Put - Tas Šped 3:6
  • Autoklinika Palić - Zlatibor Voda 2:3
  • Sneck Bus Bar - SK Soccer 0:2
  • FK Đurđin Taxi Boban - Dabrovi Prozivke 3:5
Post date: Sub, 22.12.2007 - 18:00

U hali sportova počeo je 41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu pod nazivom "Zlatibor Voda" koji je u organizaciji OFS Subotice. Na turniru učestvuje 14 ekipa koji su podeljeni u 4 grupe.

U prvom kolu postignuti su sledeći rezultati:

  • Dabrovi Prozivke - Nelt  4:2
  • SK Soccer - Rekreativo 3:3
  • Tas Šped - Autoklinika Palić 4:2
  • Zlatibor Voda - Voj Put 5:0
  • Motel Denis - Maravić Prevoz 0:3 (predaja)
  • Aurometal - Conto Bene 7:3
     
Post date: Ned, 16.12.2007 - 15:00
Custom Search