Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Otvorena nova kuglana "Park Sportova"

Čet, 14.02.2008 - 15:00 -- dejan.vukovic

 Danas je medijima predstavljena nova subotička kuglana "Park Sportova". Kuglana ima pet staza firme Vorrmel i spada u najmodernije u Evropi.

Na pres konferenciji koja je održana Sekereš Stevan trener kuglašica Pionira (višestrukih prvakinja države) je rekao: Izuzetno smo zadovoljni izgradnjom nove kuglane. Siguran sam da ćemo sada pružiti još bolje partije na Evropskim utakmicama pošto smo često prvaci države. Do sada smo imali veliki hendikep baš u ovom segmentu jer smo trenirali na staroj stazi a takmičili se na modernim. Sada i mi imamo modernu takmičarsku kuglanu za treninge i za održavanje velikih takmičenja.

Kuglana služi kako za sportiste tako i za sve građane koji žele da se kuglaju, cena sat vremena iznosi 400,00 dinara. Pored kuglane u ovom sportskom kompleksu planirana je i izgradnja terena za hokej na travi i za BeachVolley. Sportski centar se nalazi u Proleterskih brigada 74.

Autor teksta: 
Fotograf: