Prezentacija novog sajta zavoda za urbanizam

Uto, 18.03.2008 - 11:00 -- nikola.tumbas

 Na današnjoj konferenciji za novinare JP "Zavod za urbanizam opštine Subotica" navedeni su prošlogodišnji značajniji projekti, između ostalog regulacioni planovi, planovi novih saobraćajnih rešenja, rekonstrukcija Narodnog pozorišta i projekti u oblasti ekologije.

Zavod i za ovu godinu planira brojne velike projekte i zahvaljujući tome će svi urbanistički planovi grada biti pripremljeni. 
Na konferenciji za novinare govorili su direktor Zavoda Kristijan Bartuš, zamenik direktora dr Radmila Marjanov Panjević, pomoćnik direktora Zoran Stipić i rukovodilac urbanističkog odseka Kornelija Evetović Cvijanović.  
U drugom delu konferencije za novinare prikazan je novi web sajt Zavoda, koji je izradila PR i marketing agencija Blue Moon Global.
Novi web sajt se može pogledati na adresi www.urbansu.rs . Isti zadovoljava sve nove standarde, pregledniji je, a u pretraživaču se traženi podaci mogu mnogo brže pronaći. 
Zanimljivost novog sajta predstavlja i baza podataka namenjena javnim preduzećima, u kojoj njihovi predstavnici moći pronaći podatke potrebne za još efikasnije i kvalitetnije poslovanje. Na taj način, Zavod želi da komunikacija između javnih preduzeća bude što bolja i da se brže izvršavaju određeni procesi.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search