I Obljetnica DZH

Sub, 21.06.2008 - 13:42 -- urednik
U subotu 21. lipnja u Domu DZH u Subotici svečano je obilježena I obljetnica DZH, prisjećajući se 24. lipnja 2007., dana kada je osnovana DZH-politička stranka sa jasnom vizijom glede-hrvatske zajednice.

D.Matlak pročitao je pismo podrške i isprike gradonačelnika Osijeka i Predsjednika Općinskog poglavarstva Nijemci zbog nedolaska. Skupu se obratio i dožupan Vukovarsko-srijemske županije Antun Žagar koji se ispričao u ime župana Vukovarsko-srijemske županije Bože Galića i pred. Skupštine Vukovarsko-srijemske županije Mate Stojanovića zbog ranije preuzetih obveza. Čestitao je DZH I obljetnicu i poželio da bude još mnogo uspješnih. U svom obraćanju istaknuo je važnost suradnje Vukovarsko-srijemske županije i DZH koja je u obostranom interesu kako za hrvatsku zajednicu tako i za cijelu društvenu zajednicu. Povodom I obljetnice uručio je sliku pred. DZH kao i prigodan poklon najstarijem i najmlađem članu DZH. Na kraju svog obraćanja istaknuo je da će Vukovarsko-srijemska županija i u budućnosti surađivati i pomoći DZH u nastojanju da ostvari zacrtane ciljeve i zadaću.

U ime DZH pred. Đ.Čović zahvalio se na darovima i dobrim namjerama dožupana Antuna Žagara i obećao da će DZH nastaviti sa radom i da nećemo iznevjeriti očekivanja članova i simpatizera te da ćemo u periodu koji je pred nama raditi sa još više elana i entuzijazma u zajedničkom interesu.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search