Razgovori i degustacija vina

Sub, 14.02.2009 - 20:10 -- nikola.tumbas
Kolekcija članaka: 
Autor teksta: 
Fotograf: 

Više o ovoj temi...

Post date: Sub, 14.02.2009 - 21:10

Poseta Gerontološkom centru, pri kojem je Marjanović "otpevao" tri svoje popularne melodije ( videti klipove) se pokazala kao odlična ideja organizatora. Emocije prisutnih su bile veoma snažne i retki su bili ti koji se nisu zagrcnuli ili pustili suzu pri pogledu na auditorij koji je u ritmu pratio Đorđeta pri ovom nastupu. Skidanje sakoa, kao jedan od obležja nastupa Marjanovića na koncertima, nije izostao. Na kraju, Đorđe se potpisao na omot svog LP-ija pre 30ak godina koja je jedna stanarka doma sačuvala "za ovu priliku".

Post date: Sub, 14.02.2009 - 16:10

Posle dvadest godina Đorđe Marijanović je došao u Suboticu. Po dolasku u grad, Branislav Filipović, direktor Fokus fondacije i Ljubica Kiselički, pomoćnica gradonačelnika proveli su pola sata u razgovoru sa Đorđetom, u hotelu Gloria, podsećajući se njegovih uspeha kao pevača kod nas a i u inostranstvu, naročito u Rusiji.

Post date: Sub, 14.02.2009 - 15:00

U prostorijama Fokus fondacije održana je press konferencija na kojoj je predstavljen program za nastupajući VIII Festival ljubavi i vina koji će se održati u Velikoj većnici Gradske kuće u subotu 14.02 sa početkom od 19.30h. Na koncertu nastupaju Đorđe David, Aki Rahimovski i Đorđe Marjanović.

Pored ovih velikih muzičkih imena biće prisutni i drugi izvođači kao što su Iva i Vuk Vučinić, Ivan Plavšić, Ana Petričević, Dragan Milanović, Stiški kvartet, Šandor Wenger Kornelia & Nikola Kovač i vitezovi vinskog reda "Arena Zabadkiensis". U toku večeri publika će moći da uživa u degustaciji vina mnogih vinskih podruma iz naše okoline. Generalni pokrovitelj festivala je gradonačelnik Subotice Saša Vučinić, a za sve one koji nisu u mogućnosti da prisustvuju festivalu obezbeđen je...

detaljnije
Post date: Čet, 12.02.2009 - 13:00
Custom Search