Košarkaški klub Spartak dobio nova pojačanja

Uto, 29.06.2010 - 12:00 -- dejan.vukovic

U zelenoj sali Gradske kuće potpisana je saradnja između muškog košarkaškog kluba Spartak i Omladinskog košarkaškog kluba Spartak. Ugovor su na obostrano zadovoljstvo potpisali Slavko Imrić ispred novog Prvoligaša i Jovo Sirovina u ime OKK Spartak. Potpisivanju je prisustvovao i Nemanja Simović, član gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam koji u velikoj meri pomažu uspešnom funkcionisanju košarke u našem gradu.

Po rečima Slavka Imrića ovaj potez je dugo očekiuvan: pre godinu dana smo zacrtali ciljeve, sada smo u Prvoj "B" ligi, a imamo čvrstu nameru da dalje nastavinmo, oslanjajući se na sopstvene snage. I ranije smo sadađivali sa OKK Spartak, dobar deo naših sadašnjih igrača je ponikao u tom klubu, a sada i zvanično idemo dalje istim putem.

Nakon potpisivanja ugovora o saradnji nove ugovore sa MKK Spartak potpisala su šestorica novih mladih košarkaša: Dejan Stefanović (1993. godište, krilni centar ), Petar Potkonjak (1995. godište, krilni centar), Kemal Karahodžić (1989. godište, centar iz Bačke Topole), Kenan Karahodžić (1996. godište, krilo iz Bačke Topole), Strahinja Pribić (1994. godište, bek šuter iz Sombora) i Vladimir Bošković (1993. godište, krilni centar).

Na kraju se prisutnima obratio i Nemanja Simović: Široke ruke u Subotici prihvatamo sve dobre sportiste. Ovde ćete imati dobre uslove za sportski razvoj, sve što je neophodno mi ćemo vam obezbediti, a vi ćete nam to vratiti vašim radom i rezultatima

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search