Projekti JCI Subotica

Sre, 09.11.2011 - 10:00 -- bojana.juric

Teme pres-konferencije bile su Globalna nedelja preduzetništva, humanitarna akcija "Krug sreće" i zajednička akcija JCI Subotica, Rotari kluba Subotica i Rotari kluba Palić "Bitka za bebe".

JCI Subotica najavio je, za sledeći petak, 18. 11, završnu konferenciju Globalne nedelje preduzetništva, na kojoj će u 14:00 gostovati Maja Volk, nakon čega će biti dodeljene nagrade za društvenu odgovornost subotičkim institucijama i kompanijama.

Takođe, JCI je najavio i tradicionalnu akciju Krug sreće, gde deca iz Centra za socijalni rad, iz štićeničkih porodica, učestvuju u kreiranju čestitki, koje se potom prodaju subotičkoj privredi, a sva prikupljena sredstva se poklanjaju štićenicima. Ovo je 7. po redu krug sreće, počevši od 2005. god.

U drugom delu press konferencije, bilo je reči o akciji "Bitka za bebe" gde su se udružili Rotary klub Subitica, Rotary klub Palić i JCI Subotica na prikupljanju sredstava kroz donacije. U akciju su se uključili i i ŽFK Spartak, tako da će se 13. 11. u 13 h održati humanitarna utakmica, dok je za 17. 11. u 19 h u MG klubu predviđena humaniratna aukcija slika dece iz subotičkih osnovnih škola, sa ciljem prikupljanja sredstava za Bitku za bebe.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search