Fudbaleri Spartaka 6 puta pogodili mrežu Radničkog

Sre, 28.03.2012 - 16:00 -- dejan.vukovic

Spartak Zlatibor voda - Radnički (Bajmok) 6:0 (0:0)

Gradski stadion u Subotici, gledalaca:150. Sudije: Bojan Paštar, Matija Nađ Olajoš i Srđan Kaurin. Strelci: Đurić 49. min., Adamović 58. min., Milivojev 67. min., Đorđević 83. 84. i 86. min (Spartak Zlatibor voda)

Spartak Zlatibor voda: 1 poluvreme: Aleksić, Stevanović, Bratić, Otašević, Novaković, Puškarić, Kovačević, Torbica, Đurđević, Despotović, Nosković. 2 poluvreme: Stijaković, Bjedov, Joksimović, Antonić, Đurić, Šarac, Vojvodić, Adamović, Đorđević, Milivojev.

Radnički: Sekulić, Malovara, Vučković, Vuković, Knežević, Konjović, Maravić, Kopunović V., Tomić, Trešnjić, Kopunović A. Igrali još: Janjić, Lazić, Keča, Vačić, Đorđević, Ljubojčić, Tatalović i Stanojlović.

Pred nastavak takmičenja u Jelen Super ligi Subotički superligaš odigrao je prijateljski meč sa Radničkim iz Bajmoka. Od samog početka meča Subotičani su bili bolji i stvarali šanse. Prvu priliku propušta Nosković u 8. minutu kada je šutirao pored gola. Pet minuta kasnije Despotović gađa glavom preko gola. Uzvratili su Bajmočani preko Trešnjića polovinom poluvremena, ali njegov šut lako zaustavlja gomlman Aleksić. Najbolju priliku u prvih 45 minuta imao je kapiten Torbica na dodavanje Đurđevića. Kapiten je uleteo u šesnaesterac iskosa sa desne strane, prevario golmana Sekulića ali lopta završava tik pored desne stative.

U drugom poluvremenu priliku su dobili igrači sa manjom minutažom, koji su šansu u potpunosti iskoristili. Videla se velika želja kod tih momaka da se nametnu šefu Milinkoviću. Spartak je poveo u 49. minutu kada je lopta posle kornera došla do Vojvodića koji na suprotnoj strani pronalazi slobodnog Đurića, a ovaj loptu zakucava pored golmana. Kod drugog gola takođe je asistirao Vojvodić, koji je sada na suprotnoj strani pronašao Adamovića koji glavom duplira prednost. U 67. minutu već je bilo 3:0 za Subotičane, pošto je Milivojev iskoristio jednu grešku odbrane protivničke ekipe.

Do kraja meča proslavio se Đorđević koji je postigao tri gola u 3 minute. Igrao se 83. minut kada je Adamović prošao po desnoj strani nesebično dodao Đorđeviću na drugu stranu za 4:0. Samo dva minuta kasnije ponovo akcija Adamović - Đorđević za visokih 5:0. Poslednji gol pao je iz akcije koju su na brzinu izveli Šarac, Milivojev i Đorđević. Šarac je šutirao na gol, lopta se od golmana odbila do Đorđevića koji postavlja konačan rezultat na utakmici 6:0 u korist Spartak Zlatibor vode.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search