Trenchtown festival 2012

Pon, 23.04.2012 - 14:00 -- daniela.mamuzic

U ponedeljak, 23. aprila, održana je pres konferencija povodom predstojećeg XII Regionalnog muzičkog festivala "Trenchtown". U šumi Etno kampa program ovogodišnjeg "Trenchtown" festivala prisutnim novinarima je predstavio Branislav Filipović, direktor Fondacije "Danilo Kiš", koja je organizator Festivala. Nakon konferencije novinari su imali priliku da degustiraju vegetarijanski gulaš i šumsku salatu, koji će biti deo menija trodnevne Trenchtown kuhinje.

Trenchtown festival ove godine, od 30. aprila do 2. maja na palićkom Etno kampu, sa svojim prepoznatljivim i unikatnim šarmom nudi svojim gostima proveren i ujedno sasvim novi ugođaj. Ove godine cela atmosfera i duh festivala su dodatno oplemenjeni pažljivo kreiranim programom koji će se odvijati na tri bine, a koji je obogaćen visokokvalitetnim zvukom i pažljivo odabranom i umetnički osmišljenom dekoracijom i rasvetom.

Posetioce ovogodišnjeg Trenchtown festivala očekuje pregršt muzičkih hepeninga, nezaboravnih koncerata i nastupa izvođača iz našeg regiona kao i iz cele Evrope. Tako nas na Velikoj bini očekuje nezaboravno iskustvo uz Eyesburn, Jinx, Elemental, Superhiks, Atheist Rap, Eva Braun, Sevdah Baby; na Maloj bini će nastupiti: Bvana, Zaa, Damjan Eltech & Sajsi, Stray Dogg, Zion Crew, Proces, Aman Zaman…, dok će za ugodne trenutke preko dana biti zadužen program reggae dj-eva i sound sistema koji će nastupati na Rege terasi.

Osim muzičkog programa, tokom Festivala održavaće se art radionice sa besplatnim učešćem koje vode članovi Voloterskog kultur kluba, te izložba ilustracija autorke Valentine Broštean iz grafičke novele "Minut: put oko sveta za 60 minuta" Vladimira Arsenijevića.

Detaljan program XII Trenchtown festivala: www.trenchtown.org

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search