Pomirenje Despotovića i Marinaca

Čet, 14.03.2013 - 17:30 -- dejan.vukovic

Posredstvom uprave koju je predstavljao podpredsednik Spartak Zlatibor vode došlo je do pomirenja između mladog napadača Đorđa Despotovića i vernih navijača "Marinaca".

U ime uprave kluba Željko Knežević je istakao: - Mi svi volimo ovaj Spartak i radimo u korist ovog kluba, a možda ponekad napravimo i greške. Najvažnije je da svi zajedno radimo na jedinstvu koje se ponovo vratilo u naš klub. Moram malo da se osvrnem na ova teška vremena. Uslovi u kojim aradimosu na granici mogućeg. Moram pohvaliti ljude koji održavaju ovaj stadion kao i radnu zajednicu, stručni štab i igrače koji trpe i neredovnosti u isplatama i rad sa kanapom i štapom. U tom domenu sigurno pokazuju lojalnost klubu. Naravno da iz toga mogu izaći nervoze i pojedine greške. Kada se radi onda se i greši a ako se ne radi ne može se ni pogrešiti. Posebno se zahvaljujem Marincima jer sam uvideo sa kolikim oni emocijama doživljavaju svaki meč, deo tih emocija moramo preneti na nas na igrače na stručni štab. Nadam se da će ovih dana i Gradski stadion biti vraćen Gradu Subotici, da se stvore uslove za veću pomoć lokalnih struktura. Ovde ne radimo samo mi, rade deca u mlađim kategorijama, fudbalerke, atletičari.

Đorđe Despotović izvinuo se Upravi i Marincima na svom nepromišljenom gestu - Drago mi je što sam danas ovde da još jednom pokažem svoju pripadnost klubu za koji igram.  Zahvalan sam Upravi što sam uz njihovu pomoć rešio nesporazum sa navijačima. Ponikao sam u klubu Crvena Zvezda i da sam njen član bio do omladinske karijere. Bez namere da nekoga povredim, zbog nekadašnje mladalačke karijere, oblačenjem majice kluba u kojem sam ponikao, izazvao sam potpuno opravdano revolt mog sadašnjeg kluba, Uprave, saigrača, stručnog štaba i navijača. Nisam smatrao da će to eskalirati i izazvati revolt. Profesionalac sam, pripadnik sam Spartaka, želim da ostvarim svoje snove i postanem igrač nekog od velikih evropskih klubova. Spartak mi je tu mogućnost pružio, Zato sam im zahvalan. Poštujem svoj klub i ovim pute želim da stavim tačku na dalji komentar. Želim da se javno izvinim svima, da do kraja profesionalno odradim ugovor i da mi Subotica ostane u lepom sećanju. Nadam se da ću svojim golovima doneti puno radosti ekipi i navijačima i to već u subotu kada igramo protiv Rada na Banjici.

Ispred Marinaca, prisutan je bio Nemanja Borojević - Drago mi je da je došlo do pomirenja sa Despotovićem. Nadam se da će Fudbalski klub Spartak, kao i svi ostali klubovi iz Sportskog društva Spartak, igrati dobro kao do sada, a mi ćemo dati sve od sebe da im pomognemo sa naše strane.
 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search