Povratak Fk Subotica na stadion Severa

Pet, 14.06.2013 - 00:45 -- dejan.vukovic

Fudbalski klub Subotica će nakon dužeg odsustva, ponovo svoje utakmice svih selekcija, igrati na terenu Sever, Magnetna polja bb. Razumevanjem i ljubaznošću vlasnika i menadžmenta kompanije "ATB SEVER" fudbaski klub Subotica je potpisao ugovor po kojem im je kompletan sportski objekat dat na korištenje i staranje u dužem vremenskom periodu.

FK Subotica se ovom prilikom zahvaljuje firmi Sever koja je izašla u susret i omogućila im da se vrate i treniraju na travnatom terenu koji nije bio u funkciji od septembra 2011 godine. Ovim potezom spašen je jedan sportski objekat a ujedno obezbeđeno mesto za treniranje velikom broju fudbalera. Fk Subotica je osvojila titulu prvaka u Gradskoj fudbalskoj ligi Subotice i sledeće sezone će se takmičiti u Područnoj ligi. Kadetska selekcija je takođe prvak u Kvalitetnoj područnoj ligi Subotica, dok su ostale selekcije (pioniri, petlići i ekipa "Fudbal 7") imali uspešnu sezonu. Ovaj fudbalski klub ima čak sedam takmičarskih selekcija sa preko 100 aktivna i registrovana fudbalera sa kjojima radi 6 fudbalskih trenera.

Predstojećeg vikenda, tačnije 15. juna sa početkom od 17:30h, Fk Subotica će na sada svom terenu Severa odigrati utakmicu poslednjeg 26. kola  protiv Lokomotive.

Autor teksta: 
Fotograf: 

Komentari

Slika korisnika rob rob's
Poslao rob rob u

Kako vas nije sramota... Prevara najobicnija. 

Slika korisnika zega84's
Poslao zega84 u

Spasen je jedan klub koji je na tom terenu samo "podstanar",a pravim vlasnicima (F.K. ELEKTROVOJVODINA) je i dalje zabranjen pristup terenu! 

Custom Search