Kasting za "Lice godine" u Subotici

Uto, 25.06.2013 - 14:30 -- nikola.tumbas

THE LOOK OF THE YEAR, a to je prvi, pravi i najpoznatiji svetski izbor za LICE GODINE.

U ovom izboru za lice godine učestvuje preko 40 zemalja a Model Scouting Office radi potragu za  Lice godine u Srbiji, u Crnoj Gori, Hrvatskoj i BIH kroz kastinge u preko 10 gradova regiona.

Finalistkinje svake države učestvovaće na velikom i glamuroznom regionalnom finalu koje ce biti 20.Jula LIVE na TV PINK.

Naše 4  pobednice koje će predstavljati države regiona, idu na svetsko finale koje će se održati 31. Avgusta na Taormini, Siciliji u vrtovima Naxoxa na sceni prelepog antičkog teatra I to pod vedrim nebom. Ovaj spektakl u italijanskoj produkciji  u kome ce učestvovsati poznate muzičke zvezde kao i najprestižnije modne kuće, prenosice svi svetski mediji.

Svim finaliskinjama biće pružena prilika ostvarivanja internacionalne karijere modela, sve ce biti predstavljene agentima iz Parisa, Milana I New Yorka a možda će baš neka od pobednica postati svetsko LICE GODINE.

Kroz postere, flajere, Televizijsku reklamu, Facebook, mi se novim licima obraćamo sloganom “Ovo je tvoja šansa!”

Antonija Vaci ( iz Subotice - fotografija na naslovnice u Graciji je u prilogu ) je manekenka koja je putem naše agencije ostvarila uspešnu karijeru I mi želimo da poručimo kandidatima da je ovo pouzdan put profesionalnog modelinga.

 

KASTING za LICE GODINE u Subotici održaće se 29.Jun u  restoran “Borsalino” – 12h

Organizatori su modna agencija Model Scouting Office i event agencija Superstar World

 

Autor teksta: 
Custom Search