Sportski dan na Bikovu

Čet, 18.09.2014 - 22:13 -- nikola.tumbas

Manifestacija Sportski dan povodom Nedelje školskog sporta održana je u danas na Bikovu u isturenom odeljenju OŠ "Sveti Sava".

Učenici nižih i viših razreda OŠ „Sveti Sava“ Subotica takmičili su se u sportskim disciplinama: navlačenje konopca, poligon, skakanje u džakovima, fudbal i odbojka.

Na ovom događaju bilo je prisutno oko 300 dece, veliki broj ljudi angažovan oko organizacije ovog dešavanja kao i veliki broj sponzora. Ispred grada su buli prisutni Ilija Maravić, predsednik Skupštine grada i Feher Magdolna, dok je ispred SBOU bio načelnik Dragi Vučković.

Ilija Maravić  je izrazio zadovoljstvo što prisustvuje ovom događaju na Bikovu i pri tome se zahvali organizatorima i Mesnoj zajednici. Napomenu je da je grad uspeo da obezbedi sredstva za prevoz dece i naglasio da će Grada podržavati ubuduće ovakve manifestacije koje su nešto novo u našem okruženjui.

Feher Magdolna, sekretar u sekretarijatu društvenih delatnosti, pozdravila je ovu manifesstaciju sa nadom da će biti više učenika u školama.

Nastavnik fizičkog Novica se zahvalio gostima na njihovoj donaciji i podršci, svim sponzorima i domaćinama, odnoso kolegama i koleginaicama u školi na Bikovu,  i roditeljima koji su obezbedili osveženje deci posle sportskog dana.

Custom Search