Apoteka Domus pobednik turnira u Bajmoku

Sub, 16.01.2016 - 23:41 -- dejan.vukovic

Ekipa Apoteka Domus osvojila je zimski turnir u malom fudbalu u Bajmoku, nakon izuzetno uzbudljivog finala i pobede nad ekipom Superinfo tek posle penal serije. Treće mesto pripalo je ekipi Agrarprometa koja je bez većih problema i ubedljivo savladala svog rivala.

Finalni okršaj između Superinfa i Apoteke Domus posmatralo je oko 500 gledalaca koji su mogli da uživaju u rezultatski neizvesnom finalu. Poveo je Superinfo sa 1:0 da bi ubrzo Apoteka Domus izjednačila rezultat. U finišu prvog poluvremena fudbaleri Superinfa su uspeli da postignu dva gola i na odmor odu sa lepom prednošću od 3:1.

U nastavku susreta igrači Apoteke Domus su zaigrali znatno ofanzivnije, dok se Superinfo opredelio na odbranu svog gola i na brze kontranapade. Apoteka Domus je predvođena Čedom Žarkovićem uspela da izjednači rezultat tako da su konačnog pobednika odlučivali penali. Već u prvoj seriji Vukoslavović, golman Apoteke Doomus brani šut protivničkog igrača, međutim nejgov saigrač pogađa stativu. Pobednika je odlučila druga serija u kojoj je Žarković bio precizan a fudbaler Superinfa pogodio stativu. U poslednjoj trećoj seriji oba igrača pogađaju mrežu i time je ovogodišnje finale bilo okončano. 

Usledila je ceremonija dodele pehara, novčanih nagrada i priznanja za najbolje pojedince. Prvo mesto i nagrada od 100.000 dinara pripala je Apoteci Domus, drugo mesto i 20.000 dinara osvojila je ekipa Superinfo dok je treće mesto i 10.000 dinara pripalo ekipi Agrarpromet. 

Za najboljeg golmana proglašen je Aleksandar Takač iz ekipe Agrarpromet. Najbolji strelac turnira je Milan Maleš sa 23 postignuta gola takođe iz ekipe Agrarpromet dok je titulu najboljeg igrača poneo Čeda Žarković iz pobedničke ekipe, Apoteka Domus.  

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search