Stevanović -VP - Očekujem da Vojvođanska partija dobije odbornike u Skupštini grada

Čet, 10.03.2016 - 14:30 -- nikola.tumbas
Žužana Stevanović o izborima na lokalnom nivou 2016
Žužana Stevanović o izborima na lokalnom nivou 2016

Žužana Stevanović - Vojvođanska partija (VP)

 

- Kako ocenjujete raspoloženje građana prema narednim izborima?

-... smatram da vlada veliko nezadovoljstvo i nepoverenje. Evidentno je da građani žele korenite promene i smenu vlasti. Ovo što govorim nisu pretpostavke, već puke činjenice, pošto su aktivisti VP u prethodnom periodu odradili brojne akcije i razgovarali sa građanima i došli do tog zaključka. Dosta im je izbora i izbornih obećanja‚ koja po nekom ustaljenom pravilu, ostaju mrtvo slovo na papiru.

Dodatna otežavajuća okolnost koja zbunjuje građane pri izboru jeste vezivanje izbora na sva tri nivoa vlasti sve u cilju smislenog podizanja popularnosti vladajuće stranke i njenog lidera te preslikavanja moći sa državnog na pokrajinski i lokalni nivo.

Znači apsolutna vlast, nedostatak demokratije i već istrošena i viđena politika, a građani Subotice žele nešto sasvim drugo. Žele nove poliike, nova lica konkretne ideje i ono što je najvažnije političku principijelnost. Upravo to nudi Vojvođanska partija na čelu sa našim predsednikom g. Aleksandrom Odžićem, koja je nova politička opcija sa novom idejom i vizijom. U protekli godinu dana Vojvođanska partija je upoznala građane sa svojim idejama sa svojim programskim načelima, te svakodnevno, na naše zadovoljstvo, beležimo nova učlanjenja i na ove izbore izlazimo sa velikim optimizmom u našim redovima.

 

- Koja je procena vašeg uspeha na izborima 2016 za Skupštinu grada?

- Što se tiče lokala Vojvođanska partija je uvek spremna da razgovara  i sarađuje sa svim građanskim, evropskim i demokratski opredeljenim strankama,  udruženjima i pojedincima kojima je Vojvodina na prvom mestu. S druge strane, nikada nećemo sarađivati sa strankama i pojedincima pogubnog režima devedesetih godina koji su vrlo zdušno aktivno radili i još uvek rade na devastiranju Vojvodine. Naravno nakon izbora očekujemo da budemo parlamentarna stranka te da Vojvođanska partija dobije svoje odbornike i dosledne i iskrene  predstavnike u Skupštini grada.

Ovim putem apelujem i pozivam sve građane i građanke Subotice da na izbor izađu u što većem broju jer ćemo jedino na taj način, demokratskim putem, zajedno uspeti promeniti ovu lošu političku situaciju u našem gradu. Naravno glasajte za Vojvođansku partiju.

Custom Search