Slaviša Laković novi trener RK Spartak Vojput

Ned, 17.07.2016 - 14:08 -- dejan.vukovic

Uprava rukometnog kluba Spartak Vojput našla je adekvartnu zamenu za Branislava Zeljkovića koji je odlučio da se penzioniše i time prekine više nego uspešnu saradnju sa RK Spartak Vojput.

Posle pregovora sa nekoliko trenera na obostarno zadovoljstvo angažovan je Slaviša Laković, koji će u narednoj sezoni voditi subotičane. Laković je iskusni stručnjak koji je u svojoj karijeri vodio Pljevlju, Berane, Priboj, Radnički, Al Nur u Saudijskoj Arabiji da bi u poslednjoj sezoni bio trener u Slogi iz Požege jednom od najprijatnijih iznenađenja domaćeg prvenstva.

Predsednik Skupštine kluba Vukoslav Vukoslavović zadovoljan je uspešnim dogovorom i angažovanjem novog trenera. - Branislav Zeljković je i dalje veliki prijatelj našeg kluba i njegova podrška i savetodavna pomoć će nam dobro doći. Tražili smo adekvatno rešenje na mestu trenera i posle dužeg pregovaranja sa Slavišom Lakovićem, zbog nerešenog statusa sa bivšim klubom Sloga iz Požege, došli smo do dogovora i potpisivanja ugovora. Sa ovim činom dobili smo jednog eminentnog i cenjenog stručnjaka koji će sigurno dostojno zameniti Zeljkovića.

Klub je postigao dogovor sa Kompanijom Vojput i Resorom za sport grada Subotice o udelu u finansiranju za nesmetano takmičenje u predstojećoj sezoni. Budžet kluba će biti nešto manji u odnosu na prethodnu godinu, ali dovoljan za stabilno i kvalitetno funkcionisanje.

Igrački kadar će biti nešto promenjem. Postignut je dogovor sa nekolicinom ključnih igrača iz prošle sezone a uz to ekipa će biti osvežena sa nekoliko novih imena. Pripreme putara pučinju 1. avgusta.

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search