Poseta Pivčijem salašu

Čet, 25.08.2016 - 01:49 -- nikola.tumbas
Poseta Pivčijem salašu Dio drugi
Poseta Pivčijem salašu Dio drugi
Poseta Pivčijem salašu Dio prvi
Poseta Pivčijem salašu Dio prvi
Mirjana Kuntić o aktivnostima dece na Pivčijem salašu
Mirjana Kuntić o aktivnostima dece na Pivčijem salašu

U okviru dešavanja u IX. ETNO KAMPU Hrvatske čitaonice, deca su danas sa dva autobusa otišla u jednodnevnu ekspediciju na Bikovo, u posetu Pivčijem salašu, porodice Kuntić.

Hrvatska čitaonica uz logističku potporu Gradske knjižnice Subotica već devetu godinu zaredom organizira Etno kamp za učenike osnovnoškolske dobi na hrvatskom jeziku. Ovogodišnji Etno kamp realizira se u razdoblju od 22. do 26. 08. 2016. godine u dvorištu Doma Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini, Beogradskacesta 31. Tijekom ovih pet dana učenici uče o svojoj povijesti, tradiciji i baštini Hrvata u Vojvodini kroz razne radionice koje su različitog karaktera (kreativno – manualna, glazbena, folklor, moderni ples, dramska, recitatorska, kuharska, duhovna, tradicijsko pjevanje i druge). Posljednjeg petog dana djeca će već tradicionalno prirediti prodajnu izložbu svojih uradaka te završnu priredbu na kojoj će pokazati što su naučila u kampu.

Završna priredba će biti u petak, 26. kolovoza 2016. s početkom u 18,00 sati u dvorištu Doma Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini, Beogradska cesta 31.

 

O detaljima sa kampa pogledajte u prilozima...

 

Custom Search