Fudbaleri Spartaka u sredu dočekuju Radnik

Uto, 29.11.2016 - 21:58 -- dejan.vukovic

Spartak Ždrepčeva krv u 18. kolu Super lige Srbije na Gradskom stadionu u Subotici u sredu 30. novembra od 13 časova dočekuje ekipu Radnika iz Surdulice. U dogovoru sa JKP Stadion ulaz će na ovu utakmicu biti besplatan.

U najavi utakmice održana je konferencija za štampu na kojoj je Andrej Černišov izneo svoje viđenje predstojeće utakmice – Počela je „engleska“ nedelja, igramo mečeve svaki treći dan. Posle utakmice u Nišu akcenat smo stavili na oporavak igrača, a sada se spremamo za novi duel. Loša vest je da zbog kartona neće moći nastupiti Anđić, međutim ekipi se pridružio Krmar koji je počeo da trenira. Radnik je nedavno promenio trenera, tako da očekujemno da će zaigrati sa drugačijom taktikom. Pretpostavljamo da će se orjentisati na jaku odbranu, i pokušati pripretiti iz brzih kontranapada. Spremni smo za to, i pred poslednji trening ćemo još detaljno upozoriti igrače na te elemente.

Napadač Đorđe Ivanović, očekuje strogo defanzivnu taktiku protivnika – Nadamo se pobedi koja nas ostavlja u borbi za plej-of. Očekujemo da će protivnik igrati defanzivno i preko kontra napada pokušati da dođu do povoljnog rezultata. Najbolji odgovor za to bi nam bio da damo gol na vreme, pa da se onda utakmica otvori.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search