Fudbaleri Spartaka zajedničkim ručkom završili tekuću godinu

Pet, 16.12.2016 - 22:20 -- dejan.vukovic

Po ustaljenoj tradiciji FK Spartak je pred odlazak na pauzu organizovao zajednički ručak za celokupnu radnu zajednicu gde su bili pozvani i gosti. Iskoristili su ovu priliku i proglasili najbolje pojedince u 2016 godini.

Prisutne je pozdravio potpredsednik kluba Goran Drača koji je istakao da su u klubu zadovoljni polusezonom - Kako je rekao naš šef stručnog štaba, Andrej Černišov na sastanku Upravnog Odbora dosadašnju sezonu možemo oceniti jednom četvorkom. Bilo je utakmica koje smo morali dobiti, ali isto tako i mečeva sa jakim rivalima u kojima smo osvojili bodove. U toku pauze doći će do određenih igračkih promena u klubu. Onima koji nas budu napustili želim uspešan nastavak karijere. Isto tako biće igrača koji će pojačati naše redove pred odlazak na dvonedeljne pripreme u Ohrid. U drugom delu takmičenja želimo da se izborima da ostanemo u gornjoj polovini, u grupi koja će se boriti u plej ofu. Novopostavljeni cilj nam je da se domognemo četvrtog mesta koje vodi u Evropska takmičenja. 

Nakon Gorana Drače priusutne je pozdravio i Nemanja Simović, član Gradskog veća Subotice zadužen za sport i omladinu. Nemanja je najavio bolje uslove za rad na Gradskom stadionu. - U toku je završetak radova na postavljanju reflektora koji će zasijati na proleće a uz pomoć Pokrajinskog sekretarijata za sport biće renovirana i atletska tartan staza oko travnatog terena. Radiće se i na poboljšanju ostalih uslova na Gradskom stadionu u saradnji sa JKP Stadion - istako je Nemanja Simović. 

Klub je po tradiciji proglasio najbolje pojedince u tekućoj godini. - Najbolji igrač plavo-belih Golubova je Nemanja Milić, najbolji asistent Đorđe Ivanović a golgeter Ognjen Mudrinski. Nagrađenji su i najbolji u mlađim kategorijama., Aleksa Đurasović je najbolji kod pionira, Vanja Zvekano kod kadeta, a Nemanja Matijević kod omladinaca.

Fudbaleri su od danas slobodni a novo okupljanje zakazano je za 9. januar. Tada im sledi testiranje i pripreme za nastavak sezone u Subotici. Krajem januara ekipa se seli na Ohrid gde će provesti dv enedelje i za to vreme odigrati tri  do četiri kontrolne utakimice. 

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search