Subotičanka Andrea Vaci jedna od dobitnica PRO PR AWARDS 2017.

Kategorija: 

ANDREA VÁCI, TAMARA VLASTELICA I ARSEN RUDAN DOBITNICI PRO PR AWARDS 2017.

Zagreb, 23. januar 2017. – međunarodna komisija PRO PR Awards-a, koja deluje u sklopu PRO PR konferencije,  prve međunarodne konferencije za odnose s javnošću u jugoistočnoj Evropi, objavila je imena ovogodišnjih dobitnika priznanja PRO PR Awards.

Tako su, između ostalih, dobitnici priznanja u kategoriji PRO PR Awards iz Srbije: Andrea Váci (Grad Subotica), prof.dr.sc. Tamara Vlastelica (Fakultet organizacionih nauka Beograd) i Arsen Rudan (Air Serbia).

Najboljom menadžerkom u kategoriji PRO PR Awards Vision Manager proglašena je direktorka Turističke zajednice Grada Zagreba, gđa Martina Bienenfeld, a pobedu u kategoriji PRO PR Awards Vision City odneo je  Grad Šibenik.

Povodom obeležavanja 15. PRO PR konferencije, utemeljeno je i priznanje PRO PR Infigo Awards koje će biti dodeljeno uglednom bosansko-hercegovačkom komunikacionom stručnjaku Ekremu Dupanoviću.

Svečana dodela priznanja PRO PR Awards održaće se u sklopu 15. PRO PR konferencije, 8. aprila 2017. u Termama Tuhelj.

Priznanja su utemeljena 2012. povodom obeležavanja desete godišnjice konferencije, a namenjena su pojedincima koji su na poseban način doprineli razvoju i afirmaciji struke odnosa s javnošću. Ove godine, nagrađen je 21 komunikacioni stručnjak iz regije i sveta dok su preostale tri nagrade u kategorijama Vision Manager, Vision City i PRO PR Infigo Award pripale pojedincima koji su prepoznali važnost i moć komunikacija u postizanju željenih poslovnih ciljeva.

Izuzetna mi je čast što ćemo 15. obljetnicu PRO PR konferencije obilježiti svečanom dodjelom priznanja pojedincima koji dugi niz godina s puno ljubavi, truda i znanja aktivno promiču važnost odnosa s javnošću kao profesije koja uvelike utječe na razvoj društvenih situacija.“,

rekao je ovom prilikom predsednik organizacionog odbora PRO PR konferencije, Danijel Koletić.

Svečana dodela priznanja PRO PR Awards održaće se u sklopu 15. PRO PR konferencije, 8. aprila 2017. u Termama Tuhelj.

Unikatne statue namenjene ovogodišnjim dobitnicima izradiće studenti Akademije primenjene umetnosti Univerziteta u Rijeci.

Izjavu Andree Vaci posle ovog saopštenja, pogledajte ovde.

Tagovi: 
Ličnosti: 
Custom Search