Budite i vi trener i pomozite svom timu na Kupu Radivoja Koraća

Pet, 17.02.2017 - 09:51 -- darko.kovacevic

Dok navijate za svoj omiljeni klub, bodrite svoje miljenike sa tribina ili od kuće dok gledate TV prenos uvek ste pitali kako je trenerima na terenu. Zahvaljujući početku saradnje sa Košarkaškim savezom Srbije omogućili smo Vam da se okušate kao treneri sa kauča u toku kupa. Specijalno za Kup Radivoja Koraća omogućili smo Vam da se okušate kao treneri sa kauča timova koje volite i koji nastupaju već od prekosutra u dvorani Čair u Nišu.

Sve što je potrebno da uradite jeste da instalirate aplikaciju CouchCoach http://couchcoach.rs/  sa sledećeg linka  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.couchcoach odaberete takmičenje Kup Radivoja Koraća, izaberete tim, sačekate početak utakmice i igrate.

Za najbolje trenere sa kauča obezbedili smo nagrade i to za najbolje trenere sa kauča svakog tima po majicu, dok će drugoplasirani i trećeplasirani dobiti po kačket. Ukoliko se odlučite da budete treneri sa kauča više timova i to je moguće, jedini uslov je da za svaki meč možete birati samo jedan tim. Igrač koji nakon svih utakmica kupa (četvrtfinale, polufinale, finale) osvoji najveći ukupni broj poena kao nagradu dobija duks koji će mu uručiti trener pobednika kupa. Za plasirane od drugog do desetog mesta u ukupnom plasmanu obezbedili smo po šal.
 
Ako po prvi put igrate predlažemo Vam da se upoznate sa pravilima bodovanja u toku utakmice na sledećem linku http://couchcoach.rs/news/instruction .
 
Ukoliko budete imali problema u toku korišćenja aplikacije molimo Vas da nam opis odmah pošaljete na mejl [email protected] . Napišete šta se dešavalo kao i koji model telefona i verziju operativnog sistema Android koristite.
 
Telefone u ruke i igrajte, najbolji neka pobedi !!
Custom Search