Fudbaleri Spartaka dočekuju Vojvodinu

Pet, 17.02.2017 - 17:19 -- dejan.vukovic

Fudbaleri Spartaka u nastavku sezone u prvoj zvaničnoj utakmici u nastavku Superlige dočekuju Vojvodinu. Subotičani su željni revanša nakon jesenjeg ubedljivog poraza u Novom Sadu. Utakmica se igra u nedelju 19. februara na Gradskom stadionu sa početkom od 14 časova. 

Povodom Vojvođanskog derbija u press sali na Gradskom stadionu održana je konferencija za štampu na kojoj su svoja očekivanja izneli šef struke Andrej Černišov i kapiten Vladimir Torbica.

Andrej Černišov se prvo osvrnuo na dobro odrađene pripreme na Ohridu a potom i na narednog rivala koji ih očekuje u nedelju. - U Ohridu smo dobro radili, zadovoljan sa pristupom igrača. Imali smo određenih promena u igračkom kadru što je normalan proces u fudbalu. Novim igrači su se brzo uklopili u kolektiv po onome što smo videli na pripremama. Nadam se da će oni da pokažu dobru igru u Spartaku u narednom periodu. Naš prvi protivnik je takođe imao dosta promena u igračkom kadru. Kako je to i običaj, pred prvu utakmicu nema toliko mnogo informacija o rivalu. Imamo neke informacije sa njihovih prijateljskih utakmica, ali to što se vidi na prijateljskim utakmicama, često bude drugačije u igri za bodove. Teško je u ovom momentu govoriti o taktici rivala, ali i o našoj. Imamo nekoliko varijanti, kako po pitanju taktike, tako i pitanju sastava.

Nema većih kadrovskih problema u redovima Spartaka, svi su spremni za predstojeći duel u kojem će pokušati da se revanširaju Vojvodini za ubedeljiv poraz od 5:1 u Novom sadu. Kapiten Vladimir Torbica ističe da ekipa u nastavak prvenstva ulazi jača i motivisanija  - Moramo da poboljšamo utisak na početku prolećnog dela. Poslednja dva kola nisu baš bila najbolja, nismo zabeležili očekivane rezultate i sada mora biti bolje. Vojvodina je pretrpela promene, ali su i dalje kvalitetni. Naš motiv je veliki, tim pre što je iza nas neugodan poraz, najveći ove sezone. Daćemo sve od sebe da im se revanširamo. Igramo i prvi meč pred našim navijačima, imamo sve uslove da se nadamo pozitivnom rezultatu, ubeđen sam da će tako i biti.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search