SBB daje podršku kandidaturi Aleksandra Vučića za predsednika Srbije

Kategorija: 
Izvor: 

SAVEZ BAČKIH BUNJEVACA, POLITIČKA STRANKA KOJA ZASTUPA INTERESE BUNJEVAČKE NACIONALNE MANJINE U REPUBLICI SRBIJI, PODRŽAVA KANDIDATURU ALEKSANDRA VUČIĆA ZA PREDSEDNIKA REPUBLIKE SRBIJE.

SIGURNI SMO DA  ĆE ALEKSANDAR VUČIĆ, KAO PREDSEDNIK REPUBLIKE SRBIJE, NASTAVITI DA SPROVODI POLITIKU ZA KOJU JE I DO SADA IMAO PODRŠKU BUNJEVAČKE NACIONALNE ZAJEDNICE.

SAVEZ BAČKIH BUNJEVACA ISTIČE SVOJU PODRŠKU POLITICI SRPSKE NAPREDNE STRANKE, JER TA POLITIKA GARANTUJE STABILNOST I RAVNOPRAVNOST  U OSTVARIVANJU PRAVA PRIPADNIKA NACIONALNIH MANJINA U REPUBLICI SRBIJI. POZIVAMO SVE POLITIČKE STRANKE MANJINA, KAO I SVE PRIPADNIKE NACIONALNIH MANJINA U REPUBLICI SRBIJI,  DA PODRŽE POLITIKU RAZVOJA I PROSPERITETA, I DA DAJU SVOJ GLAS ZA IZBOR ALEKSANDRA VUČIĆA ZA PREDSEDNIKA REPUBLIKE SRBIJE.

PREDSEDNIK SAVEZA BAČKIH BUNJEVACA
MIRKO BAJIĆ

Kolekcija članaka: 

Više o ovoj temi...

Iako svesni svih razlika među opozicionim strankama i pokretima, zastupali smo ideju i predlog da bi opozicija trebalo da ima zajedničkog kandidata, tada, baš kao i danas, smatrali samo da je dobro da opozicija ima jednog kandidata jer je sa druge strane protivnik trenutni režim. Danas imamo više opozicionih kandidata, što govori o tome da opozicija nije mogla da se ujedini kao 2000.godine, mada možda upravo više opozicionih kandidata dovede do mobilizacije opozicionog biračkog tela. Verujemo da ovog puta neće biti belih listića i da će svako u opoziciji imati priliku da podrži svog i svojim političkim stavovima, najbližeg kandidata. Kakva će biti ova kampanja, imali smo prilike da naslutimo, jer je već počela i razigrala se prava medijska hajka na opozicione kandidate, naročito na...

detaljnije
Post date: Uto, 28.02.2017 - 17:36

Nova Stranka će na predstojećim izborima za predsednika Republike Srbije, nedvosmisleno stati i svesrdno podržati Sašu Jankovića kao jedinu zdravu alternativu za poziciju čoveka koji će u pravom smislu biti oličenje i predstavnik svih građana Srbije, gde je to poverenje apsolutno sa svojim dosadašnjim radom i nastupom zaslužio. Stali smo rame uz rame sa sto najvećih intelektualaca današnjice.

Odmerenost, hrabrost koju je pokazao u teškim trenucima, posvećenost odbrani vladavine prava i zaštiti ljudskih prava, profesionalni rezultati u izgradnji važne institucije – garancija su da bi Srbija u njemu dobila predsednika kakvog zaslužuje. Pozivamo sve demokratski orijentisane građane, organizacije i političke stranke da pomognu da Srbija dobije...

detaljnije
Post date: Sre, 22.02.2017 - 13:34

Na današnjoj press konferenciji u prostorijama Mađarskog pokreta, Peter Kokai i Jene Maglai su obrazložili razloge podrške predsedničkom kandidatu Saši Jankoviću.

Tajming (Kokai - 0.00 - 07.00. - Magli do kraja.)

 

Post date: Uto, 21.02.2017 - 17:51

Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor je izneo Savetu stranke odluku Predsedništva da će SVM na republičkim izborima za  predsednika Srbije podržati Aleksandra Vučića.

Protekli period je bio prepoznatljiv po osetljivim pitanjima vezanih za unutrašnju politiku Srbije, za budućnost države i stabilnost regiona, kao i za položaj vojvođanskih Mađara. Donešene političke odluke su učvrstile izgradnju slike o Srbiji, koja gleda u budućnost, uz istovremeno poštovanje posebnih interesa zajednice vojvođanskih Mađara.

Savet Saveza vojvođanskih Mađara, sagledavši navedena pitanja predočene od strane predsednika stranke, a polazeći od potrebe sačuvanja sloge i političke snage zajednice Mađara i imajući u vidu...

detaljnije
Post date: Pon, 20.02.2017 - 18:50

Dušan Kliska, pravni savetnik GO SRS Subotica, na današnjoj press konferenciji je nastavio kritiku rada javnih preduzeća u gradu koju je započeo zadnji puta, s time da je ovog puta komentarisao prikupljanje zahteva, od strane Grada, za priključak na buduću mrežu JKP “Vodovod i kanalizacija” u naselju Palić, i po njemu moguće komplikacije oko toga.

On je naveo da je već jednom na Paliću bio raspisan samodoprinos za kanalizaciju koji su građani plaćali a da nisu svi dobilli ono što su očekivali (tajming 03.25. pa na dalje ).

Ukratko, on smatra da nije u redu uzimati novac od građana za razvoj kanalizacione...

detaljnije
Post date: Pon, 20.02.2017 - 17:23
Custom Search