Konkurs Springtime Art Night - SAN

Pon, 20.02.2017 - 08:05 -- bojana.juric

Dragi prijatelji!

Obraćamo se umetnicima, ali i onima među vama kojima tek predstoji da u sebi otkriju kreativnu energiju. Podelite svoje stvaralaštvo sa nama i našom publikom!

Pozivamo vas da se prijavite za učešće na UrLiK Springtime Art umetničkoj noći. Dovoljno je da nam pošaljete fotografije, audio ili video snimak, kratak opis onoga čime se bavite ili što želite prikazati, uz svoju kratku biografiju na [email protected], sa naznakom „Springtime prijava – vaše ime i prezime“. Konkurs je otvoren do 28. februara 2017. godine.

Rezultati konkursa će biti poznati 4. marta, dok je sama UrLiK Springtime Art Night manifestacija zakazana je za 18. mart 2017. godine. Prednost će imati kandidati koji mogu lično da prisustvuju, molimo vas da to naznačite u prijavi.

Grupa za razvoj kulturnog aktivizma UrLiK nije u mogućnosti da snosi troškove dolaska na manifestaciju i smeštaja za mlade van Subotice. Sve potrebne intrumente i rekvizite je neophodno da umetnici sami ponesu ukoliko ih Grupa Urlik nema u svom posedu.

UrLiK-ov tim sa nestrpljenjem očekuje vaše prijave. Vreme je da upoznamo nove ljude, a nadamo se da ste među njima i vi!

Vreme održavanja - početak: 
Pon, 20.02.2017 - 08:00
Vreme održavanja - kraj: 
Sub, 18.03.2017 - 23:00
Kategorija: 
Custom Search