Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Maskenbal kao događaj međugeneracijskog susreta mladih i starih

Sre, 01.03.2017 - 14:40 -- nikola.tumbas

Korisnici usluga subotičkog Gerontološkog centra i njihovi gosti bili su kreativni i ove godine. Maskenbal je organizovan po 17. put a učestvovali su članovi klubova, stanari sva tri doma, učenici srednje Politehničke škole, kao i deca Osnovne škole “Ivan Milutinović”. Kao i prethodnih i ove godine je pored druženja i zabave ispunjen još jedan cilj, međugeneracijska interakcija najmlađih Subotičana i naših starijih sugrađana.

Učesnici su se predstavili kostimima, maskama, muzikom i koreografijom, a pobedili su Ujedinjeni domovi (Dom Dudova šuma, Dom za negu i Dom za odrasla lica) sa tačkom “Tvoje lici zvuči poznato” u kojoj su po uzoru na poznatu TV emisiju iskopirani nastupi grupe Magazin, Nenada Kneževića Kneza, TAP 011 i Lepe Brene i njenog Slatkog greha. Drugo mesto je osvojila članica Gerontološkog kluba”Bajnat” sa svojim kostimom Čarlija Čaplina, dok su trećeplasirani bili naši košarkaši i košarkašice iz kluba”Centar I”.

Po komentarima učesnika i publike ovo je bio najbolje organizovan maskenbal do sada.

Ličnosti: 
Autor teksta: