Repertoar Eurocinema za period od 30.03. do 05.04.

Uto, 28.03.2017 - 15:07 -- nikola.tumbas

ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO / The Smurfs: The Lost Village (SAD, 2017)

Sinhronizovano!

 

Raspored prikazivanja:

30.03-05.04. u 17h

Cena karte za 3D: 350 dinara

 

Režija: Keli Asburi

Reditelj sinhronizacije: Dragan Vujić

Sinhronizacija: Slobodan Ninković, Bojan Perić, Tamara Aleksić, Anđelka Prpić, Iva Stefanović, Anđela Jovanović, Đorđe Stoiljković, Srđan Timarov

Trajanje: 90 min.

Žanr: animirani, porodični

 

Radnja trećeg nastavka serijala ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO vrti se oko Štrumpfete koja će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge) da se upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla tajanstveno skriveno selo pre nego što to učini zli čarobnjak Gargamel. Nakon što se upustila na ovo neverovatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će da otkriju najštrumpfastičniju tajnu u svojoj istoriji!

Uz celovitu digitalnu 3D animaciju, veliki broj potpuno novih likova koje do sada nismo imali priliku da vidimo i intrigantnu radnju koja će zaokupiti sve generacije gledalaca, nesumnjivo je da ŠTRUMPFOVE: SKRIVENO SELO već sada možemo da proglasimo apsolutno najvećim bioskopskim hitom koji nas očekuje 2017. godine!

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=ULSibxmlZg8

 

 

Domaći film: ZEMLJA BOGOVA / Dev Bhoomi (Srbija, Indija, 2016)

 

Raspored prikazivanja:

30.03-05.04. u 19h

Cena karte: 200 dinara

 

Režiser: Goran Paskaljević

Glumci: Victor Banerjee, Geetanjali Thapa, Uttara Baokar

Dužina trajanja filma: 93 min

Žanr: drama

 

Glavni junak se vraća u svoje rodno selo u Himalajima posle 40 godina dobrovoljnog izgnanstva i suočava se sa sredinom koja se u međuvremenu nije mnogo promenila, ostale su predrasude, a njegovi bližnji nisu spremni da mu oproste "grehe" iz prošlosti.

 

Naš istaknuti filmski reditelj Goran Paskaljević je snimio prvi srpsko-indijski film DEV BHOOMI - ZEMLJA BOGOVA u Indiji, tačnije na Himalajima.

Svetska premijera filma je bila na prestižnom Toronto Film festivalu u septembru 2016. u masters selekciji, gde su imali svoje filmove i Pedro Almodovar, Christian Mungiu, Carlos Saura, Kim Ki-Duk, Gianfranco Rosi, Wim Wenders, Andrzej Wajda.

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=9xYmawzvoco&t=77s

 

 

Film: MESEČINA / Moonlight (SAD, 2016)

Dobitnik OSKARA za najbolji film 2017!

 

Raspored prikazivanja:

30.03-05.04. u 21h

Cena karte: 200 dinara

 

Reditelj: Bari Jenkins

Uloge: Maheršal Ali, Naomi Haris, Aleh R. Hibert, Ešton Sanders, Trevante Rouds, Džaden Piner, Andre Holand

Žanr: drama

Trajanje: 115 min

 

MESEČINA je film o bezvremenskoj ljudskoj povezanosti i samootkrivanju, a predstavlja nam život mladog crnca od detinjstva do sazrevanja i njegove borbe kako bi pronašao svoje mesto u svetu dok istovremeno odrasta u opasnom kvartu u Majamiju. Kao paralelni portret modernog života kojeg vode Afro-amerikanci i sopstvene ličnosti, porodice, prijateljstva i ljubavi, film MESEČINA je fascinantno kinematografsko delo koje odzvanja dubokom sapsećajnošću i univerzalnom istinom. MESEČINA je proglašen najboljim filmom godine 2017.

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=gy37UOH7thg

 

 

Animirani film: USKRŠNJI ZEKA 3D / Rabbit School (Nemačka, 2017)

Sinhronizovan!

 

Raspored prikazivanja:

01. i 02. april u 11h

Cena karte za 3D: 350 dinara

 

Režiser: Ute von Münchow-Pohl

Žanr: animirani, porodični film

Dužina trajanja filma: 79 min

 

Maks, mudri gradski zec, zarobljen je u školi za zečeve, skrivenom mestu na kojem krzneni mališani od porodice lukavih lisica kriju navažniju od svih dragocenosti – Uskršnje jaje.

 

Uz pomoć ljupke Emi i zahvaljujući lekcijama madam Hermione, stručnjaku borilačkih, ali i životnih veština, Maks ovladava moćima magije kako bi uz pomoć prijatelja spasio Uskrs i shvatio značaj ljubavi, porodice i tog radosnog praznika. Ali, da li će u tome uspeti?

Animirani porodični film “Uksršnji Zeka” snimljen je po romanu “Škola za zečeve” iz 1924, sa ciljem da mališanima novog milenijuma na zanimljiv i moderan način prenese poruku staru skoro čitav vek – pod ovim Suncem ima mesta za sve.

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=Pj9Q-uTbpz8

 

Mesto održavanja: 
Vrsta događaja: 
Vreme održavanja - početak: 
Čet, 30.03.2017 - 15:00
Vreme održavanja - kraj: 
Sre, 05.04.2017 - 21:00
Kategorija: 
Custom Search