Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Kako do obrazovanih kadrova spremnih za rad posle studiranja

Uto, 04.04.2017 - 15:25 -- nikola.tumbas
Tivadar Bunford Nije lak posao raditi u Masterplastu
Tivadar Bunford Nije lak posao raditi u Masterplastu
Tivadar Bunford o saradnji sa Univerzitetom Educons
Tivadar Bunford o saradnji sa Univerzitetom Educons
Rektor Univerziteta Edukons o saradnji sa Masterplast YU
Rektor Univerziteta Edukons o saradnji sa Masterplast YU

U prostorijama Masterplasta, danas je potpisan memorandum o saradnji između kompanije Masterplast YU d.o.o. i Univerziteta EDUCONS.

Sporazum je rezultat želje i potrebe dveju institucija za razvijanjem akademske i projektne saradnje, kroz zajedničke aktivnosti u cilju postizanja strateški obostrano važnih ciljeva od nacionalnog i međunarodnog značaja.

U toku obrazloženja zbog čega se ostvaruje ova saradnja Tivarad Bunford, vlasnik Masterplat YU d.o.o., je podsetio na jednu izreku:

- Onaj koji zna, taj radi, a onaj koji ne zna, taj predaje!

Sa opaskom da u ovom slučaju, Univerziteta Edukons, to ne stoji, jer kadrovi obrazovani u ovoj instituciji po završetku studije su spremni momentalno za rad u firmama na poslovima za koje su obučeni.

U prilozima su zvučni zapisi celokupnog obrazloženja obe strane o razlozima saradnje i potpisivanju ugovora dok u trećem g.Tivadar Bunford govori o tome kako se radi u samoj firmi Masterplast YU. *

* prvi puta korištena FB opcija live striminga.

- https://www.facebook.com/nikola.tumbas/videos/1854796858110411/

Ličnosti: