Uručene nagrade "PRO PR Awards"

Pon, 10.04.2017 - 15:05 -- nikola.tumbas

U Termama Tuhelj u Hrvatskoj, u 6. put za redom održana svečana dodela prestižnih PRO PR priznanja, na 15. PRO PR konferenciji koja je okupila više od 200 profesionalaca iz regiona, stručnjaka za komunikacije i odnose sa javnošću. Specifičnost ovog priznanja je to što je jedini program nagrađivanja na području komunikacijskog menadžmenta koji se dodeljuje pojedincima, a ne projektima, koji su svojim radom profesionalnošću i ljubavlju odani komunikacijskim procesima.

Ovogodišnji dobitnici priznanja „PRO PR Awards“ iz Srbije su prof.dr sc.Tamara Vlastelica sa Univerziteta u Beogradu, Arsen Rudan iz "Air Srbije" i Andrea Vaci iz grada Subotice,.

Koordinatorka Medija centra u Subotici je prilikom uručenja nagrade rekla je da je to priznanje za ne samo za nju, već i za grad Suboticu i rad Medija centra:

Važno je da postoje organizacije koje prate i  vrednuju naš rad, koje cene naš trud. Svaka pohvala, svaka lepa reč su nam bitni, crtaju nam osmeh nalice i daju nam snage za dalji rad.Hvala svima koji su nam pružili podršku“, rekla je Andrea Vaci.

Nagrade "PRO PR Awards" ustanovljene su 2012. godine, povodom obeležavanja desete godišnjice PRO PR konferencije, prve međunarodne konferencije za komunikacijski menadžement u jugoistočnoj Evropi.

''Svi ovogodišnji dobitnici, osim karijera koje su gradili u industriji odnosa s javnošću kroz predanost, upornost i odricanje, nesebično dele svoja znanja i iskustva s ciljem inspirisanja struke odnosa s javnošću. "PRO PR Awards" je priča o strasti i ljubavi prema poslu odnosa s javnošću koju s ponosom nastavljamo'', izjavio je predsednik komisije “PRO PR Awards” Danijel Koletić.

Unikatne statue namenjene ovogodišnjim dobitnicima izradili su studenti “Akademije primijenjene umjetnosti Sveučilišta u Rijeci”.

Za Grad Suboticu statu je napravila Elena Apostolovski..

Svoejvremeno intervju sa Andreom pogledati ovde.

https://www.subotica.info/2017/01/24/andrea-vaci-prizanje-za-mene-je-pri...

Ličnosti: 
Custom Search