Fudbaleri putuju u Surdulicu

Pet, 21.04.2017 - 14:31 -- dejan.vukovic

Nakon pobede nad Metalcem fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u subotu 22. aprila gostuju ekipi Radnika u drugom kolu plej auta.

Pred put u Surdulicu ekipa ima određenih kadrovskih problema što je istakao i šef struke Andrej Černišov. – Biće ovo teška utakmica za nas. Radnik igra dobro pred svojom publikom. U ovoj sezoni smo odigrali dve utakmice, u Surdulici smo izgubili, u Subotici igrali nerešeno, pa je jasno da nam ovaj rival baš i ne odgovara. Imamo dosta problema sa sastavom ekipe. Stojković je na prošlom meču zaradio četvrti žuti karton, povređeni su Mudrinski i ponovo Anđić a umorni su Torbica i Ivanović i svi oni ostaju u Subotici. Srećom, Spartak ima dosta dobrih igrača kojima će ovo biti prilika da dobiju šansu. Bez obzira na sastav, naše ambicije se ne menjaju, želimo i idemo na pobedu.

Odbrambeni igrač Spartaka, Dejan Kerkez, nada se dobrom rezultatu. – Bez obzira na izostanke želimo da se pokažemo u dobrom izdanju i vratimo se sa bodovima. Radnik je u nezgodnoj poziciji, čini se da su im bodovi bitniji, ali svakako i mi želimo da pobedimo. Sigurno nećemo preći toliki put a da se ne borimo i tražimo put do pobede.

Mile Savković u poslednjim utakmicama pokazuje svoj kvalitet – Mnogo toga će zavisiti od našeg pristupa u ovoj utakmici. Ako budemo igrali kao u prošlom meču, verujem da neće biti problema da osvojimo tri nova boda. Moramo da budemo koncentrisani i da iskoristimo prilike koje nam se ukažu.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search