Školica glume Karmen Bardak uspešno završava prvu sezonu

Kategorija: 
Izvor: 

U subotu, 20. maja 2017. sa početkom u 17 časova na sceni Dečjeg pozorišta biće izvedena završna predstava Školice glume Karmen Bardak pod nazivom “Snežana i 10 patuljaka”.

U predstavi učestvuje 28-oro dece, odnosno najmlađa i srednja grupa polaznika, uzrasta od 5 do 10 godina.

- Školica se od oktobra meseca, kada je počela sa radom, bavila osnovnim elementima glume ( govor, glas, pokret i ples ), ali naravno kroz program prilagođen deci – kaže diplomirana glumica Karmen Bardak. - Deca su kroz igru i vežbe počela da razvijaju pre svega osećaj grupe i zajedništva, važnosti kolektivnog rada i podrške, a potom i svoj govorni aparat, kao i telo, maštu, samopouzdanje i kreativnost. Učeći pesmice, koreografije, tehnike disanja, lepog čitanja i govora deca su se tokom proteklih sedam meseci družila, maštala i kroz igru i zabavu stasala u radostan tim pred kojim je i prva premijera.

- Završna predstava ima za cilj da sve to na čemu se do sada radilo objedini u jednu celinu kroz improvizovan tekstualni predložak dobro poznate bajke o Snežani i patuljcima, samo, na jedan nov, svež, pomalo staromodan, a opet moderan način u kom glavnu ulogu igraju dečija sloboda, mašta, ali i zdrava i neophodna doza discipline, odgovornosti i preciznosti - kaže Karmen Bardak.

Predstava je zatvorenog karaktera, za porodicu, prijatelje učesnika i saradnike.

Ličnosti: 
Custom Search