FK Arena među najboljim ekipama Srbije

Ned, 28.05.2017 - 23:00 -- dejan.vukovic

Mladi fudbaleri iz FK Arena jedini su predstavljali grad Suboticu na završnom turniru SOS Lige šampiona koji je održan na Zlatiboru, zahvaljujući osvojenom prvom mestu u SOS Ligi šampiona Vojvodine 

Finalni turnir održan je na Zlatiboru u trajanju od tri dana gde se među deset najboljih ekipa Srbije našao i FK Arena sa generacijom 2009 godišta. Ekipe su bile podeljene u dve grupe sa po 5 ekipa gde je igrao svako sa svakim. Prve dve ekipe iz obe grupe plasirale su se u polufinale.  

FK Arena je zabelezila slećece rezultate:

  • FK Arena - FK Veternik (Novi Sad) 1:4
  • FK Arena - FK Čajetina 1:0
  • FK Arena - FK Lane Beofrad 2:4
  • FK Arena - FK  Ivančević (Arandjelovac) 1:0.

Subotičani su bili na deobi drugog mesta osvojivši šest bodova isto kao i ekipa FK Veternik, međutim bolja gol razlike je odvela novosađane u polufinale a mladi fudbaleri Arene su ostali na trećoj poziciji. 

Ekipu FK Arena (2009g) činili su: Vukasović Obren, Kojić Jovan, Perović Ognjen, Milošević Nemanja, Vukov Vladan, Došen Bođa, Antelj Maša, Gligorić Nikola, Šmidt Hana, Borojević Petar, Mladenović Nebojša. trener: Marinković Dragomir.

Po završetku takmičenja na Zlatiboru, trener Dragomir Marinković bio je zadovoljan učinkom svojih fudbalera. - Zadovoljan sam učinkom i igrom ekipe. Zasluženo smo se plasirali na ovaj finalni turnir i to jedini iz Subotice što pokazuje da se u klubu radi kvalitetno imamo dobre mlade fudbalere u mnogim uzrastima. Uz malo sportske sreće mogli smo da se upustimo i u borbu za medalje, ovaj put nas je gol razlika sprečila u tome, ali verujem da će ovaj rezultat i učešće na samom finalnom turniru dati motiv više ovim momcima da nastave sa treninzima i dobrim radom. Deca su se odlično osećala i sa puno pozitivnih utisaka se vratila kući.  

Tagovi: 
Autor teksta: 
Custom Search