Dve bronzane medalje Aleksandra Čokića na Balkanskom prvenstvu

Pon, 12.06.2017 - 23:25 -- dejan.vukovic

Mladi perspektivni stonoteniser Spartaka Čokic Aleksandar nastupao je za kadetsku reprezentaciju Srbije na 25. jubilarnoj Balkanijadi moja je održana u periodu od 06 -11.06. u Albeni (Bugarska).

Takmicenje je bilo izuzetno naporno, odvijalo se u 4 discipline: ekipno, singl, parovi i mix. Čokic je bio izuzetno uspešan osvojivši dve bronzane medalje u kadetskoj konkurenciji i to u pojedinačnom nastupu i u parovima sa Radulović Filipomom iz Crne Gore. Kadeti Srbije su osvojili ukupno 3 bronzane medalje. Pored dve što je osvojio Čokic, treću su osvojili par kadeta Jovičić V. i Pavlović Dj. 

Nakon Balkanijade sledi samo kratka pauza za mladog subotičkog stonotenisera, Aleksandra Čokica koji već 23. juna počinje sa dvonedeljnim pripremama za Evropsko prvenstvo za mlade (kadete i juniore) koje će se održati u Portugalu u gradiću Gimareš u periodu od 14 - 23. jula gde će i mladi Čokic Aleksandar braniti boje kadetske reprezentacije Srbije i time uspešno promovisati grad Suboticu i stonoteniski klub Spartajk. 

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search