Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Ekipa Subotice osvojila drugo mesto u Igre bez granica

Sre, 12.07.2017 - 00:34 -- dejan.vukovic
City Games na Paliću - deo prvi
City Games na Paliću - deo prvi
City Games na Paliću - deo drugi
City Games na Paliću - deo drugi
City Games na Paliću - deo četvrti
City Games na Paliću - deo četvrti

Večeras je na Palićkom jezeru ispred zgrade Jedriličarskog kluba Palić održana međunarodna manifestacija City Games (nekadašnje Igre bez Granica) na kojoj je učestvovalo 6 ekipa a sve u organizaciji Grada Subotice i firme Adria Events.

Ekipu Subotice predstavljao je tim Sportskog saveza grada Subotice koji se odlično pokazao u ovakvom takmičenje. Učestvovale su još dve ekipe iz Novog Sada sastavljene od grupe "Bar Strong" pobednika ovogodišnje serije "Ja imam talenat", zatim ekipa Kanjiže, Zrenjanina i Sombora. Ekipe su se takmičile u pet zanimljivih igara u vodi i na kopnu.

Pre početka poslednje igre Subotica je bila u vodstvu u generalnom plasmanu, međutim u poslednjoj disciplini Novi Sad se pokazao spretniji i na kraju sa tom pobedom trijumfovao u ukupnom plasmanu. Subotica je bila druga, dok je Kanjiži pripalo treće mesto. Pobednička ekipa se plasirala na finalno takmičenje koje će se održati na Zlatiboru 20. jula. 

***

U prilozima su detalji sa direktnog prenosa igara, s time da je treći deo obrisan, a četvrti prekinut, od strane FB zbog prava na muziku..

 

 

Autor teksta: 
Fotograf: