Želiš praktično iskustvo tokom fakulteta – pridruži se AIESEC-u

Kategorija: 
Izvor: 

Internacionalna organizacija AIESEC koja postoji širom 126 zemalja sveta, prima nove članove ovog leta.

Vrata su otvorena za sve zainteresovane mlade ljude, studente koji žele da pored svakodnevnih predavanja, vežbi i sticanja znanja na fakultetu, rade na svom ličnom i profesionalnom razvoju i to upravo kroz rad u ovoj organizaciji.

Kroz timski rad, studenti imaju mogućnost da na praktičan način osete kako izgleda pravo poslovno okruženje i deluju u raznim oblastima počev od marketinga, prodaje, rada sa kompanijama, ljudskih resursa, kao i u oblastima koje podrazumevaju rad sa ljudima iz čitavog sveta čime se primarno AIESEC bavi.

Tokom cele godine AIESEC se bavi organizovanjem odlazećih i dolazećih, volonterskih i stručnih praksi za mlade ljude, pružajući im priliku da putuju, nauče novi jezik, upoznaju druge kulture, stiču znanja i veštine, nova iskustva i poznanstva. Pored praksi, AIESEC se bavi organizacijom raznih projekata, na kojem okuplja mlade ljude sa jedne, a sa druge strane poslovne ljude sa željom da zajedno dođu do rešenja za poboljšanje naše lokalne zajednice.

Ukoliko želite da postanete deo ove organizacije i da radeći sa mnogobrojnim ljudima iz celog sveta, kompanijama, organizacijama dobijete priliku da steknete relevantno, kvalitetno iskustvo prijavite se ovde - https://podio.com/webforms/18738015/1260860

Svi prijavljeni proći će kroz selekcioni proces i nakon toga određenom broju pružiće se prilika da tokom leta prođu kroz tzv. “mikro iskustvo”, kroz koje će moći da se upoznaju sa organizacijom i oprobaju se u radu u istoj. Početak aktivnog članstva je od meseca septembra, pa sve do januara, nakon čega se članovima pruža mogućnost za dalji napredak.

Više o organizaciji i iskustvima članova možete pročitati na sajtu - http://aiesec.org.rs/

Tagovi: 
Custom Search