Besplatne kontrole zdravlja u MZ Makova sedmica

Kategorija: 

Zavod za javno zdravlje Subotica, Crveni krst Subotica i Dom zdravlja Subotica nastavljaju i u 2017. godini sa akcijom „Selu u pohode – proveri svoje rizike, kontroliši zdravlje!“. Već sedmu godinu se organizuju ove akcije sa ciljem da promovišu zdravlje i zdrave stilove života u ruralnim sredinama Subotice i da mobilišu stanovnike ovih naselja na kontrolu zdravlja.

Obaveštavamo Vas da će se 18. jula u terminu od 8 do 11 časova održati akcija u prostorijama MZ Makova sedmica, ul. Majšanski put 362. Svi zainteresovani sugrađani će moći izmeriti krvni pritisak, šećer i masnoće u krvi, te izmeriti telesnu visinu, težinu i utvrditi BMI (indeks telesne mase). Lekari Doma zdravlja i Zavoda za javno zdravlje Subotica će deliti savete za očuvanje i unapređenje dobrog zdravlja.

Da bi došlo do promene i unapređenja zdravlja stanovništva potrebno je da svako učestvuje i brine o svome zdravlju i zdravlju svojih najbližih. Promene su moguće, to možeš i ti! Proveri svoje faktore rizika i menjaj ponašanja u korist očuvanja i unapređenja zdravlja.

Custom Search