Predstavljena četvorica novajlija

Pet, 21.07.2017 - 16:51 -- dejan.vukovic

Fudbalski klub Spartak predstavio je četiri nova igrača koji su pristupili klubu. Radi se o mladim igračima koji treba da pokažu svoj kvalitet.

Novajlije je predstavio sportski direktor Ljubiša Dunđerski – Spartak nastavlja sa tradicijom dovođenja mladih i perspektivnih igrača, što je glavni cilj ovoga kluba. Dovode se mladi igrači koji se dopunjuju sa momcima iz sopstvene škole. Želja je da se promovišu mladi igrači, da se igra poletno i da se daje velika šansa fudbalerima iz omladinskog pogona.

Hajden Stefan ima 23 godine i došao je iz ekipe FK Radnički iz Nove Pazove, gde je proveo poslednje tri godine. Stefan igra na poziciji levog beka a paralelno sa fudbalom uspešno se i školuje. Trenutno je na četvrtoj godini DIF-a. Očekuje da dobije priliku i da se nađe među prvih jedanaest. – Prvi utisci su mi fenomenalni. Stručni štab i Uprava maksimalno su me ispoštovali, kao i moji saigrači. Očekujem da budemo sigurni učesnici plej ofa.

David Dunđerski igra na poziciji desnog beka, ima samo 17 godina i dolazi iz Vojvodine gde je proveo osam godina u omladinskoj školi. – Želim da se dokažem u novoj sredini i da vredim potpisa na profesionalnom ugovoru. Probaću da se nametnem stručnom štabu i da u bliskoj budućnosti zaigram za prvi tim. Ekipa me odlično prihvatila i očekujem da ćemo ostvariti odličan plasman u prvenstvu.

Ekipu je pojačao i Andrija Vukčević, kapiten mlade reprezentacije Crne Gore igrača do 21 godine koji je došao iz Sevilje (Španija). – Jako mi je drago što sam postao deo ovoga kluba. Nadam se da ću pomoći ekipi da ostvari svoje zacrtane ciljeve. Svi su me odlično prihvatili i nadam se da ćemo imati odličnu sezonu.

Četvrti novajlija u redovima subotičana je japanac Noburu Šimara koji ima 24 godine. Šimara koji gra na poziciji zadnjeg veznog proveo je par sezona u Crnoj Gori. U protekloj sezoni igrao za Sutjesku a pre toga za Mornar i Berane.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search