Саопштење ГО СНС-а

Kategorija: 

КРАЈ ЈЕ ПЉАЧКИ И МАЛВЕРЗАЦИЈАМА

Српска напредна странка у Суботици, поводом хајке која већ месецима траје на Богдана Лабана, даје апсолутну подршку градоначелнику Суботице да настави започети посао у функцији првог човека Града.

Подршка коју је Лабану јавно дао и председник Александар Вучић, није стигла за изговорену реч, него за учињена дела и постигнуте резултате.

Опозиција, осим мржње према Лабану и фрустрација због његових резултата, нема шта да понуди грађанима Суботице. Бес још више изазива чињеница да су пресечени канали коруптивних и криминогених радњи некадашњих градских моћника, који су пунили џепове а пустошили градску касу.

То је оно што  највише замерају Богдану Лабану, а не његову непримерену реч.

Тражењем смене градоначелника због непримереног изражавања, заправо се покушава сакрити суштина коју ниједан од Јанковићевих медија није пренео - да овде више нема крађе, да је сопствена част и част породице нешто што је сваком исправном човеку свето, и да су рад и резултати ипак оно најбитније што треба да квалификују човека за обављање најважније функције у граду.

На њихову жалост, крај је пракси која је раније постојала, у време док је град водио Маглаи Јене, да се крчми градска имовина, да се пословни простори издају и продају у бесцење и да се превођење пољопривредног у грађевинско земљиште врши мимо закона и процедура. Маглаи Јене задужио је и упропастио град, друговао с припадницима Земунског клана када ништа  без његове асистенције, као адвоката, није могло да прође.

Док се срамно ћути на скандалозне изливе мржње и претње само зато што је мета тих напада Александар Вучић, а притом се хвале људи који би да уринирају по гробу председника Вучића, пулени Саше Јанковића трче у Суботицу не би ли помогли Маглаију да „скине“ Лабана.

Градоначелник се извинио јавности и грађанима Суботице због коришћења тешких речи у приватном разговору, а у једном изрежираном случају, али да ли смо икада чули да се Саша Јанковић извинио грађанима што је злоупотребио функцију заштитника грађана не би ли прикрио да је у његовом стану и из његовог оружја човек лишен живота?

Када је реч о претњама смрћу упућених редакцији Маглочистача, СНС осуђује такав чин и с нестрпљењем очекује да се пронађу аутори текста, јер су до морбидности очигледне алузије и метафоре сачињене тако да свака непримерена реч изречена у разговору који је Лабан водио, заправо инсинуира повезаност са текстом у коме се прети новинарима. На тај начин смишљено и тенденциозно жели се наметнути повезаност ова два догађаја.

Српска напредна странка поручује да Суботица није сaнаторијум за лечење фрустрација и комплекса, ни Јанковићевих ни Маглаијевих, а ни њихових пулена којима је смисао бављења политиком само у томе да шизофрено блате Богдана Лабана.

С поштовањем,

 СНС Суботица

 

 

Суботица, 15.09.2017

 

 

 

 

Tagovi: 
Ličnosti: 
Custom Search