Rukometaši Spartak Vojputa spremno dočekuju prvo kolo

Pet, 22.09.2017 - 21:53 -- dejan.vukovic

Rukometaši Spartak Vojputa u subotu počinju takmičenje u super rukometnoj ligi Srbije. U prvom kolu dočekuju ekipu Požarevca u utakmici koja se igra u Hali sportova u subotu 23. septembra sa početkom od 19 časova.

Trener Slaviša Laković ističe mladost ekipe koja je u pripremnom periodu odlično radila. - Radili smo veoma kvalitetno u proteklom periodu. Odigrali smo osam pripremnih utakmica i pokušali što bolje da se uigramo za početak nove sezone. Nažalost, u poslednjim susretima nisam mogao da računam na naše možda i najbolje igrače, Potparu i Perovića pa nemam pravi uvid šta može ova ekipa. Dolazi nam ekipa Požarevca koja je ekipu pojačala sa par iskusnih igrača i neće nam biti lako doći do bodova. Naš najveći nedostatak je iskustvo, ali se nadam da ćemo borbenošću i mladosti ostvariti dobre rezultate.

Ekipa u novu sezonu kreće znatno podmlađena, ali sa željom da se nadigravaju sa svakim protivnikom. Iako mlad, Milan Potpara je standardni prvotimac od kojih se u ovoj sezoni očekuje da pruži dobre igre i znatno napreduje. – Dolazi nam neugodna ekipa sastavljena od igrača koji par sezona igraju zajedno. Za razliku od njih mi smo pretrpeli veliki broj promena u igračkom kadru i sada smo znatno mlađi. Svi smo željni igre i dokazivanja da steknemo afirmaciju u Super ligi. Radili smo izuzetno naporno tokom priprema i mislim da će naša fizička sprema doći do izražaja. Pokušaćemo brzom igrom, polukontrama i kontrama da nadigramo protivnika i dođemo do prvih bodova u sezoni.

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search