Dominacija plivača Spartak Prozivke na međunarodnom mitingu u Bečeju

Sub, 21.10.2017 - 22:57 -- dejan.vukovic

Plivači Spartak Prozivke ostvarili su odličan rezultat na međunarodnom plivačkom mitingu "Sprint 2017" koji je održan u Bečeju. Blili su ubedljivo najbolji osvojivši ukupno 46 medalja od kojih 18 zlatnih, 16 srebrnih i 12 bronzanih

Takmičari Spartak Prozivke su odneli i tri titule najboljih u određenim kategorijama. U kategoriji 9 godina, Ždrnja Teodora proglašena je za najbolju takmičarku mitinga dok je Ujvari Leon proglašen za najboljeg takmičara. Najbolji u kategoriji do 12 godina najbolji je Martić Bojan.

U disciplini 50m slobodnim stilom zlatne medalje su osvojili Ujvari Leon, Kostić Maša i Komaromi Athena, srebrne Miler Filip i Kovač Striko Aleksandra dok je bronzu osvojila Ždrnja Teodora.

Na 50 metara leđnim stilom zlatnom medaljom okitio se Odović Strahinja, srebrnom Miler Filip, Vetštein Ema, Vukovojac Marija i Tot Silvija, dok su bronzane osvojili Grahovac Uroš i Kovač Striko Aleksandra.

U disciplini 50m delfin plivači Spartak Prozivke osvojili su čak 5 zlatnih medalja: Martić Bojan, Ujvari Leon, Grahovac Uroš, Ždrnja Teodora i Komaromi Athena. Osvojili su i tri srebrne medalje, Kutuzov Nemanja, Skakić Olja i Kostić Maša dok su bronzane pripale Tohati Tamašu i Mandić Milošu.

U disciplini 50 metara prsnim stilom Odović Strahinja i Tot Silvija su se okitili zlatniom medaljom, Burić Žarko, Fermanović Bojana i Skenderović Nađa srebrnom, dok su Tohati Tamaš, Mandić Miloš i Kutić Dalija osvojili bronzane medalje.

Na 100 metara slobodnim stilom imaju dva prvaka i to Martić Bojan i Kutuzov Nemanja. Treće mesto kod devojčica zauzela je Fermanović Bojana. Na 100 metara mešovitim stilom zlatnoim medaljom su se okitili Martić Bojan, Ujvari Leon, Ždrnja Teodora kao i Komaromi Athena, srebrnom Tohati Tamaš, Odović Strahinja, Tot Silvija i Kovač Striko Aleksandra a bronzanom Burić Žarko i Vukovojac Marija. 

U štafeti 4 x 50 metara slobodno, ekipa u sastavu Vetštein Ema, Kutuzov Nemanja, Skenderović Anja i Martić Bojan je stigla prva na cilj, dok je ekipa u sastavu Kostić Maša, Odović Strahinja, Ždrnja Teodora i Ujvari Leon osvojila treće mesto.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search